Derty w KrK ConDun ConDun PONAD WSZYSTKO Reklama firmy
Derty w KrK ConDun ConDun PONAD WSZYSTKO Reklama firmy
Witajcie może zainteresuje was ta rozmowa... NIedawno pisalem z Dunconem w sprawie pomocy w budowaniu dirtow w krakowie. Niestety nikt jak zwykle w takich sprawach nie odpisuje. A oto co uslyszalem na Gadu od Maćka zajmującego sie "marketingiem" i "reklamą" firmy :
mam takie pytanko, chcialbym zapytac czy od czasu do czasu ktos odpisuje na maile na koncie biuro@duncon.com
downhill.pl 15:05:19
tak, odpisujemy na bierząco
downhill.pl 15:05:29
chyba, że e-mail jest nieczytelny
downhill.pl 15:05:41
w jakiej sprawie napisales?
Ja 15:06:54
pisałem w sprawie dirtów gdyz powstala pewna inicjatywa oraz w sprawie peknietej toski
Ja 15:07:23
i jesli mozna jeszcze wiedziec z kim teraz mam przyjemność rozmawiac?
Ja 15:07:27
;>
downhill.pl 15:08:27
Z tego co zdarzylem sie zorientowac z kimś od nas mailujesz.
downhill.pl 15:08:39
Tose wyślemy Ci jak bedziemy miec
downhill.pl 15:08:47
a co do dirtów, to póki co nie ma szans
Ja 15:08:56[/b]
tak ale niestety nikt mi nie odpisuje od ponad tygodnia
downhill.pl 15:09:12
w Krakowie nie ma nikogo, kto bylby zainteresowany robieniem tricków na dirtach
downhill.pl 15:09:22
dlatego robimy dirty w Wrocławiu i Białymstoku
Ja 15:09:23
:O
Ja 15:09:39
to chyba jakiś zart
Ja 15:10:14
nieraz powstala inicjatywa wybudowania jakiegos dirtu tylko niestety jkesli chodzi o robote brak jest rak do pracy
Ja 15:10:27
ale istnieje opcja
Ja 15:10:30
jka pisalem
downhill.pl 15:10:48
przykro mi, w Kraków póki co nie inwestujemy
Ja 15:11:17
Z jakiegos konkretnego powodu?
Ja 15:11:25
czy poprostu wam sie to nie oplaca?
downhill.pl 15:11:52
powód jest jeden: W Krakowie nie ma nawet jednej osoby, która robiłaby i robi tricki na dirtach.
Ja 15:12:04
Bob?
Ja 15:12:08
Szczęki?
Ja 15:12:12
Młody?
Ja 15:12:16
Kawula?
Ja 15:12:43
i jeszcze parunastu innych innych
downhill.pl 15:12:45
nikt z tych osób
downhill.pl 15:13:03
skakanie na dirtach a robienie tricków to zupełnie coś innego
Ja 15:13:33
dobra ale jesli mozna chcialbym dowiedziec sie z kim gadam
downhill.pl 15:14:10
Myślisz, że dlaczego zrezygnowaliśmy z Szczekiego? Bo gość na dirtach nie robi nic specjalnego z wyjątkiem skoków wyjętych z Jackassa
downhill.pl 15:14:26
Maciek, DunCon i PROdigy marketing
Ja 15:15:24
Ok ale Macku drogi przyjedz kiedys na dual gdzie stoi pseudo dirt o zobacz co na takim gownie robią osoby ktore wymienilem wyzej
downhill.pl 15:15:44
widzialem juz nieraz
Ja 15:15:45
mlody robi cany flipy katuje rozne nowe rzeczy
Ja 15:16:03
bob 36 cany tailwhipy
Ja 15:16:11
itp itd
downhill.pl 15:16:26
a widziales co robi Papiez i Fuji? Dojdzcie do polowy ich poziomu to porozmawiamy
Ja 15:16:40
dobra ale nie o to chodzi
Ja 15:16:48
oni chyba tez sie gdzies uczyli
downhill.pl 15:17:15
wiem co soba prezentujecie po wynikach w zawodach
Ja 15:17:15
a skoro w krakowie nie ma takeigo miejsca to gdzie ludzie maja sie rozwijac
downhill.pl 15:17:27
zaden z Was nie startuje w superlidze i innych zawodach
downhill.pl 15:17:31
o zagranicy juz nie mowie
Ja 15:17:46
A MAMY GDZIE SIE UCZYC ??????
Ja 15:17:56
ot tak sie trikow na chopie nie robi
Ja 15:18:03
trzeba sie tego gdzies nauczyc
downhill.pl 15:18:07
A oni jak zaczynamii?
downhill.pl 15:18:13
tak samo jak Wy
downhill.pl 15:18:23
taka jest rzeczywistość.
Ja 15:18:41
inicjatywa byla jedyne o co posilismy dc to zalatwienei formalnosci w spoldzielni widok
downhill.pl 15:19:07
nistety nie bedziemy tego firmować, przykro mi
downhill.pl 15:19:11
pozdrawiam
Ja 15:19:49
kasy tez od was nie potrzebowalismy bo to nie jest problem chodzilo tylko o to zeby pojsc do spoldzielni
Ja 15:20:15
a sposob w jaki rozumujecie najlepiej o was samych swiadczy
Ja 15:20:28
i wydaje mi sie ze zbyt dobra reklama nie jest
[/b]
mam takie pytanko, chcialbym zapytac czy od czasu do czasu ktos odpisuje na maile na koncie biuro@duncon.com
downhill.pl 15:05:19
tak, odpisujemy na bierząco
downhill.pl 15:05:29
chyba, że e-mail jest nieczytelny
downhill.pl 15:05:41
w jakiej sprawie napisales?
Ja 15:06:54
pisałem w sprawie dirtów gdyz powstala pewna inicjatywa oraz w sprawie peknietej toski
Ja 15:07:23
i jesli mozna jeszcze wiedziec z kim teraz mam przyjemność rozmawiac?
Ja 15:07:27
;>
downhill.pl 15:08:27
Z tego co zdarzylem sie zorientowac z kimś od nas mailujesz.
downhill.pl 15:08:39
Tose wyślemy Ci jak bedziemy miec
downhill.pl 15:08:47
a co do dirtów, to póki co nie ma szans
Ja 15:08:56[/b]
tak ale niestety nikt mi nie odpisuje od ponad tygodnia
downhill.pl 15:09:12
w Krakowie nie ma nikogo, kto bylby zainteresowany robieniem tricków na dirtach
downhill.pl 15:09:22
dlatego robimy dirty w Wrocławiu i Białymstoku
Ja 15:09:23
:O
Ja 15:09:39
to chyba jakiś zart
Ja 15:10:14
nieraz powstala inicjatywa wybudowania jakiegos dirtu tylko niestety jkesli chodzi o robote brak jest rak do pracy
Ja 15:10:27
ale istnieje opcja
Ja 15:10:30
jka pisalem
downhill.pl 15:10:48
przykro mi, w Kraków póki co nie inwestujemy
Ja 15:11:17
Z jakiegos konkretnego powodu?
Ja 15:11:25
czy poprostu wam sie to nie oplaca?
downhill.pl 15:11:52
powód jest jeden: W Krakowie nie ma nawet jednej osoby, która robiłaby i robi tricki na dirtach.
Ja 15:12:04
Bob?
Ja 15:12:08
Szczęki?
Ja 15:12:12
Młody?
Ja 15:12:16
Kawula?
Ja 15:12:43
i jeszcze parunastu innych innych
downhill.pl 15:12:45
nikt z tych osób
downhill.pl 15:13:03
skakanie na dirtach a robienie tricków to zupełnie coś innego
Ja 15:13:33
dobra ale jesli mozna chcialbym dowiedziec sie z kim gadam
downhill.pl 15:14:10
Myślisz, że dlaczego zrezygnowaliśmy z Szczekiego? Bo gość na dirtach nie robi nic specjalnego z wyjątkiem skoków wyjętych z Jackassa
downhill.pl 15:14:26
Maciek, DunCon i PROdigy marketing
Ja 15:15:24
Ok ale Macku drogi przyjedz kiedys na dual gdzie stoi pseudo dirt o zobacz co na takim gownie robią osoby ktore wymienilem wyzej
downhill.pl 15:15:44
widzialem juz nieraz
Ja 15:15:45
mlody robi cany flipy katuje rozne nowe rzeczy
Ja 15:16:03
bob 36 cany tailwhipy
Ja 15:16:11
itp itd
downhill.pl 15:16:26
a widziales co robi Papiez i Fuji? Dojdzcie do polowy ich poziomu to porozmawiamy
Ja 15:16:40
dobra ale nie o to chodzi
Ja 15:16:48
oni chyba tez sie gdzies uczyli
downhill.pl 15:17:15
wiem co soba prezentujecie po wynikach w zawodach
Ja 15:17:15
a skoro w krakowie nie ma takeigo miejsca to gdzie ludzie maja sie rozwijac
downhill.pl 15:17:27
zaden z Was nie startuje w superlidze i innych zawodach
downhill.pl 15:17:31
o zagranicy juz nie mowie
Ja 15:17:46
A MAMY GDZIE SIE UCZYC ??????
Ja 15:17:56
ot tak sie trikow na chopie nie robi
Ja 15:18:03
trzeba sie tego gdzies nauczyc
downhill.pl 15:18:07
A oni jak zaczynamii?
downhill.pl 15:18:13
tak samo jak Wy
downhill.pl 15:18:23
taka jest rzeczywistość.
Ja 15:18:41
inicjatywa byla jedyne o co posilismy dc to zalatwienei formalnosci w spoldzielni widok
downhill.pl 15:19:07
nistety nie bedziemy tego firmować, przykro mi
downhill.pl 15:19:11
pozdrawiam
Ja 15:19:49
kasy tez od was nie potrzebowalismy bo to nie jest problem chodzilo tylko o to zeby pojsc do spoldzielni
Ja 15:20:15
a sposob w jaki rozumujecie najlepiej o was samych swiadczy
Ja 15:20:28
i wydaje mi sie ze zbyt dobra reklama nie jest
[/b]
...if you can't ride a bike drunken your not a freerider..
Tak owzem ale najsmieszniejsze jest to ze niedawno Milosz wrecz z pretensjami napisal ze w krakowie nikt takiej inicjatywy nie wykazal a oto i mail:
Dirty budujemy ale w Wrocławiu oraz w Białymstoku, pomagamy Fujiemu i
Papieżowi w przygotowaniu do przyszłego roku. Natomiast co do krakowa to nawet
pomoglibyśmy ale dotychczas nikt nie wyraził jakiegokolwiek zainteresowania
w zrobieniu czegoś takiego w krakowie podczas gdy z całej polski
przychodzi do nas gigantyczna ilość próśb o pomoc. Raz tylko z filipem z
mud-brothersów kombinowaliśmy z dirtami w Nowej Hucie ale sprawa utknęła w 10 z
kolei urzędzie.
Dirty budujemy ale w Wrocławiu oraz w Białymstoku, pomagamy Fujiemu i
Papieżowi w przygotowaniu do przyszłego roku. Natomiast co do krakowa to nawet
pomoglibyśmy ale dotychczas nikt nie wyraził jakiegokolwiek zainteresowania
w zrobieniu czegoś takiego w krakowie podczas gdy z całej polski
przychodzi do nas gigantyczna ilość próśb o pomoc. Raz tylko z filipem z
mud-brothersów kombinowaliśmy z dirtami w Nowej Hucie ale sprawa utknęła w 10 z
kolei urzędzie.
...if you can't ride a bike drunken your not a freerider..
To ja zapytam ? Czy robiąc flipa, zawodnik ma jeszcze przy okazji zaszywać sobie gacie, albo cerować skarpety ? Wtedy to już jest "robienie trików" a nie skakanie?
No comments...
Ostatnio w DC zachodzą coraz to większe zmiany i to w dodatku niestety na gorsze z tego co widzę. No cóż... odbiorę od nich ramę w piątek i nie pokazuję się już tam raczej ( no chyba, że coś nie pójdzie po mojej myśli ) ... A szkoda, bo zawsze chętnie wpadałem i zawsze można było rzeczowo pogadać .
Co do Boba i Szczękiego... Spank widać ma nieco bardziej realistyczne zdanie na temat sprawy .
Cisną mi się słowa na usta, które to zasłyszałem na relacji ex week myślenice Wicia
Jednak się powstrzymam jeszcze.
Pozdro !
No comments...

Ostatnio w DC zachodzą coraz to większe zmiany i to w dodatku niestety na gorsze z tego co widzę. No cóż... odbiorę od nich ramę w piątek i nie pokazuję się już tam raczej ( no chyba, że coś nie pójdzie po mojej myśli ) ... A szkoda, bo zawsze chętnie wpadałem i zawsze można było rzeczowo pogadać .
Co do Boba i Szczękiego... Spank widać ma nieco bardziej realistyczne zdanie na temat sprawy .
Cisną mi się słowa na usta, które to zasłyszałem na relacji ex week myślenice Wicia

Pozdro !
WWW.WFSPORT.PL
http://tiny.pl/bcjf - rowery na 2009...
no to jedziemy...
jak pewnie sporo osob z tego forum pamietam DC jako malutka krakowska firemke,ze zgrana ekipa z ktora mozna bylo milo pogadac.Mala lokalna firemka dojrzala i stala sie mala swiatowa firma z siedziba w Krakowie.
Przykre jest to ze spec od kontaktow z klientami zatrudniony w tej fimie nie umie sie dogadac z riderami.Po pierwsze co to znaczy "
Myślisz, że dlaczego zrezygnowaliśmy z Szczekiego? Bo gość na dirtach nie robi nic specjalnego z wyjątkiem skoków wyjętych z Jackassa"- stary,jakbym byl na miejscu Twoich Pracodawcow to juz bys sobie szukal nowej posady.Po pierwsze nie Ty odpowiadasz za sponsoring tylko zdaje sie Milosz,w zwiazku z tym nie w Twojej kompetencji lezy ujawnianie szczegolow zwiazanych z teamem,a juz na pewno nie w takiej formie!!
kolejna rzecz-
"powód jest jeden: W Krakowie nie ma nawet jednej osoby, która robiłaby i robi tricki na dirtach."-no chlopie,ja tam nie wiem,ale jakos nie przypominam sobie zebys siedzial w temacie.jezdzisz chociaz na rowerze cos wiecej niz xc?nie?to sie nie odzywaj.
nie chce mi sie wypisywac kolejnych bzdurnych cytatow.Napisze jeszcze ze to co napisali na stronie DC o Tobie ("blablabla,nie przekracza granicy dobrego smaku") to jakas totalna bzdura.I jak tylko wybiore sie do DC to powiem to osobiscie-jesli akurat tam bedziesz to Tobie w pierwszej kolejnosci.
Wysylam mailem link do tego topicu do Ciebie.I czekam na odpowiedz.
P.S.Gratuluje,jeszcze nikt nigdy nie zrobil DC takiej antyreklamy jak Ty-specjalista od PR i marketingu.
Piotrek
jak pewnie sporo osob z tego forum pamietam DC jako malutka krakowska firemke,ze zgrana ekipa z ktora mozna bylo milo pogadac.Mala lokalna firemka dojrzala i stala sie mala swiatowa firma z siedziba w Krakowie.
Przykre jest to ze spec od kontaktow z klientami zatrudniony w tej fimie nie umie sie dogadac z riderami.Po pierwsze co to znaczy "
Myślisz, że dlaczego zrezygnowaliśmy z Szczekiego? Bo gość na dirtach nie robi nic specjalnego z wyjątkiem skoków wyjętych z Jackassa"- stary,jakbym byl na miejscu Twoich Pracodawcow to juz bys sobie szukal nowej posady.Po pierwsze nie Ty odpowiadasz za sponsoring tylko zdaje sie Milosz,w zwiazku z tym nie w Twojej kompetencji lezy ujawnianie szczegolow zwiazanych z teamem,a juz na pewno nie w takiej formie!!
kolejna rzecz-
"powód jest jeden: W Krakowie nie ma nawet jednej osoby, która robiłaby i robi tricki na dirtach."-no chlopie,ja tam nie wiem,ale jakos nie przypominam sobie zebys siedzial w temacie.jezdzisz chociaz na rowerze cos wiecej niz xc?nie?to sie nie odzywaj.
nie chce mi sie wypisywac kolejnych bzdurnych cytatow.Napisze jeszcze ze to co napisali na stronie DC o Tobie ("blablabla,nie przekracza granicy dobrego smaku") to jakas totalna bzdura.I jak tylko wybiore sie do DC to powiem to osobiscie-jesli akurat tam bedziesz to Tobie w pierwszej kolejnosci.
Wysylam mailem link do tego topicu do Ciebie.I czekam na odpowiedz.
P.S.Gratuluje,jeszcze nikt nigdy nie zrobil DC takiej antyreklamy jak Ty-specjalista od PR i marketingu.
Piotrek
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
-
- Kontakt:
no wiec tak inicjatywa dertow to tez jest troche niechec riderow bo nikomu sie kopac niechce bo jakby sie chcaiło to idzie 5osob i kopiemy dirta w jeden dzien a wy byscie chceili przyjechac na gotowe dirtowisko.sprawa dc jest taka ze czysta głupota jest niezrobienie dirtow nawet koło swojej siedziby na łakach ,na dualu w lasku wolskim wherever.ludzie sprzedajecie najweicej ram niskobudzetowych typu pitbull pussy prodigy 9.81 koszt zrobienia dirtowiska w krakowie to niewiem 2000zł z drewnianym speedboxem a nawet kickerami. za to ile osob kupiłoby wasze ramy a nie ujezdzało miejsko lesne czołgi typu dm ds +junior.a ile kosztuje pussy czy 9.81 500-900zł.pomyslcie logicznie ile by kupili ludzie ram.nawet ja sie pozbyłem waszej ramy poniewaz niema dirtow i niebedzie wiec ludzie jezdza dh.was z tego co widac dh nie interesuje na przykładzie rezygnacji z zawodnikow typu Mongoł mimo ze jezdzi na sztywniaku to zajmuje praktycznie cały czas pudło i jezzdi na mnostwo zawodow.sprawa Szczekiego jest taka ze drogi Macku niejest on dirtowcem tylko freeriderem a dirt to zajawka.to ze koles ma 6 PODow w albumie i kilka Wypas foto na bikeaction.pl to drobiazg i marna reklama dlatego sie go "pozbyliscie" bo dirt jest bardziej marketingowy i elo.na zawodach dh was niewidac wiec nikogo nawet nie znacie i niewidzicie a słowa ze nikt nierobi trickow w krk to owszem i prawda ale gdzie mozna sie ich uczyc.czyz posiadamy tak jak fuji i papiez skatepark otwarty caly rok i gabki(rok temu poziom ich był znacznie nizszy) a co do startowania w zawodach to powiem Ci tak ze byłem akurat w tym roku i niejezdzac zupelnie na dircie ani slope (looknij w album jak CI sie chce) miałem 26miejsce na 70cos w czeskim slopestylu"kozzy" no ale rozwijac sie niema tak łatwo jak papiez czy fuji.pozdro i czekam na jakis komentarz ze stronu firmy Duncon.jak cos mi przyjdzie na mysl to dopisze
http://mmorswin.pinkbike.com/
Przede wszystkim nie uważam że powinieneś takie rzeczy opisywać na forum, sprawy "marketingowo-sponsoringowe" DC są ich własną prywatną sprawą. Skoro nie chcą dirtów w krk - ich sprawa, mogli by sobie wykupić balon na gorące powietrze albo zbudować DH na Krakowskich błoniach - i nic Ci do tego. Nie chcą i już - to ich sprawa na co wydają pieniądze a ty nie masz prawa od nich żądać żeby Ci budowali dirty. Zrezygnowali ze Szczękiego to także ich sprawa i też nie wam kwestionować ich decyzje.
W kwestii Szczękiego to on chyba nie narzeka, w końcu przegarnęliśmy go do teamu Spanka a i niebawem sprawa będzie się dalej rozwijać
W sumie cieszę się, że Miłosz wspomniał o mnie w mejlu do Ciebie. Faktycznie, braliśmy się kiedyś ostro do budowy dirtów.... tylko, że nasze polskie realia sa jakie są. Sprawa, tak jak powiedział Miłosz, utknęła w kolejnym urzedzie ...
Nie wyobrażasz sobie chyba ile było załatwiania i chodzenia począwszy od "Rady Dzielnicy" a skończywszy na takich kwiatkach jak "Wydział Sportu i Rekreacji" (chyba przekręciłem nazwe) czy Wydziale Skarbu Miasta Krakowa i Głównym Konserwatorze Zabytków ! sic !
Niestety ja utraciłem dużo wolnego czasu i nie miałem jak biegać po urzędach, pisać pisma, płacić za "znaczki urzędowe". Mimo, że dirty chcieli wszyscy to wtedy nie miał mi kto pomóc.
Także "dirtowa" inicjatywa ze strony DC była .. teraz nie chcą - ich sprawa.
Mogę zapewnić, że jako Spank Bikes, możemy wam pomóc w budowie tych dirtów. Osobiście także posiadam doświadczenie
w bieganiu za tym wszystkim, które może się przydać. Napisz do mnie na priv albo gg:1022343.
Pozdrawiam
W kwestii Szczękiego to on chyba nie narzeka, w końcu przegarnęliśmy go do teamu Spanka a i niebawem sprawa będzie się dalej rozwijać

W sumie cieszę się, że Miłosz wspomniał o mnie w mejlu do Ciebie. Faktycznie, braliśmy się kiedyś ostro do budowy dirtów.... tylko, że nasze polskie realia sa jakie są. Sprawa, tak jak powiedział Miłosz, utknęła w kolejnym urzedzie ...
Nie wyobrażasz sobie chyba ile było załatwiania i chodzenia począwszy od "Rady Dzielnicy" a skończywszy na takich kwiatkach jak "Wydział Sportu i Rekreacji" (chyba przekręciłem nazwe) czy Wydziale Skarbu Miasta Krakowa i Głównym Konserwatorze Zabytków ! sic !
Niestety ja utraciłem dużo wolnego czasu i nie miałem jak biegać po urzędach, pisać pisma, płacić za "znaczki urzędowe". Mimo, że dirty chcieli wszyscy to wtedy nie miał mi kto pomóc.
Także "dirtowa" inicjatywa ze strony DC była .. teraz nie chcą - ich sprawa.
Mogę zapewnić, że jako Spank Bikes, możemy wam pomóc w budowie tych dirtów. Osobiście także posiadam doświadczenie

Pozdrawiam
w tym kraju wszystko jest jakies wogóle trudniejsze, nie ma gdzie, nie ma po co, nikomu sie nie chce, to wszystko za długo stoi w miejscu bo nikt nie chce postawić odpowiedniego pierwszego kroku zarówno teraz jak i wtedy gdy bum na jazde był większy i niedługo sklepy znowu będą sprzedawać rowery dla starych dziadów bo jezdzący pojadą za granice i to za swoją kase bo nikt im nie da zeby sie tam rozwijać...brak miejscówek to podstawowy problem, jak niby kur.wa jezdzic i cwiczyc jak nie ma do końca gdzie, to zresztą ma się do 4x dh dirtu...nie mamy zgranej kadry dh, dirt cośtam się porusza do przodu, niepowiem, ale słyszy sie tylko o kilku osobach w kółko, ludzie jak to gówno z proga ruszyc....
http://dhcyc.pinkbike.com
-
- Kontakt:
MlodyKRKchodzi mu o to ze Ty nieumiesz dobrze latac wiekszych dirtow a Fuji i Papiez robia tam taile i flipy z x upami z palcem w dupie i jezdza na zawody aczkolwiek koles to pojmuje jakbys pisał do niego o sponsoring a nie wykopanie dirtow.Fuji mi mowił ze miał przyjechac juz w ta wiosne i miał kopac 5dirtow ale dc sie rozmysliło i niechca.w krakowie istnieje wielka niezgoda nikt niechce ruszyc dirta na dualu i zrobic z niego swietnego dirta z ladowaniem z sypkiej ziemi wola skakac na tym co jest byle to było tylko i uczyc sie tam can cana prze poł roku a reszta uczy sie duzo szybciej bo maja poprostu lepsze hopy i basen itd.dirtu w krakowie raczej niebedzie i tyle;]tak jak to Qpa mowi dirt to kwestia paru godzin i 5 osob w łopatami i bedzie.bardziej by sie nam przydal jakis znawca co nam zrobi wybicia bo nikt tego nie umie zrobic dobrze
http://mmorswin.pinkbike.com/
Cyc ma całkowitą racje... w dircie słyszy się głównie te same ksywki, nazwiska. Nie ma miejsca dla nowych zawodników bo nie ma miejsc rozwoju dla nich. To będzie istnieć tylko w dużych miastach gdzie juz coś takiego jest. I wątpie w to ze w tak dużym miescie jak kraków nie ma ludzi do skakania na dirtach. Ludzie są, ale gdzie mają sie pokazać? Przejdzmy do reali, ze nie kazdy ma kase na wyjazdy na superligi i inne zawody. Poziom naszych zawodników za granicą jest nieco mierny, mówie tu o DH... 

mmorswin krk Masz rację, bo teraz wytworzył się dirtowo -stretowy lifestyle i to jest teraz na topie i w tym siedzi cały biały kruk marketingowy. Inna kwestia, że nie ma gdzie się rozwijać ( ja sam lubie od czasu do czasu wbić na dirty, mimo, że posiadam krowę nie do tego :P ... Rzeszowskie Olszyny np. zapamiętałem jako bardzo fajne miejsce i widać, jak chłopaki łapią poziom tam) ... No cóż, na to jest kilka sposobów, ale każdy z nich kogoś nie będzie satysfakcjonował.
motomysz
Masz rację, bo to wkońcu ich polityka firmy i ich sprawa na co wydają kasę... . Miło, że Oferujesz pomoc- jako, że znam kilka osób zainteresowanych tematem ( które nie udzialają się raczej na forum ), pewnie ktoś się do Ciebie w tej sprawie odezwie .
Fakt, także pamiętam, że coś było kiedyś mówione o dirtach ze strony DC ...
motomysz
Masz rację, bo to wkońcu ich polityka firmy i ich sprawa na co wydają kasę... . Miło, że Oferujesz pomoc- jako, że znam kilka osób zainteresowanych tematem ( które nie udzialają się raczej na forum ), pewnie ktoś się do Ciebie w tej sprawie odezwie .
Fakt, także pamiętam, że coś było kiedyś mówione o dirtach ze strony DC ...
WWW.WFSPORT.PL