drop z 72m!!!
ojj ten kolo to slawa z posrud freesking
kiedys widzialem film tangerine dream (chyba jak znajde wrzuce linka) i koles z drugim gosciem po prostu gniota z dropow po 15 m kreca sobie backflipa z 360. Film w klimacie naszego collectiva czy roama jezdza po swiecie tylko bardziej sklania do myslenia taki obrazujacy ich dzialanie. Fajne pytania stawiaja w trailerze.

jesli by skoczyl na nogi, to nie bylo by co zbierac. skakanie na plecy pochlania ogromna czesc impaktu, sila rozklada sie w korzystaniejszy sposob, nizeli skoczylby na nogi - w jednym z wywiadow opowiada o tym.
kazdy robi to co lubi, moim zdaniem jesli ktos ma pasje, to niech sie rozwija w 100% w tym kierunku, ten facet to pro, skacze od 6latka i NIGDY sie nie uszkodzil na nartach, dacie wiare? chyle czola przed takimi ludzmi.
kazdy robi to co lubi, moim zdaniem jesli ktos ma pasje, to niech sie rozwija w 100% w tym kierunku, ten facet to pro, skacze od 6latka i NIGDY sie nie uszkodzil na nartach, dacie wiare? chyle czola przed takimi ludzmi.
ble i froger34 może i stare fajnie odświeżyć coś takiego ... "odświeżyć" nowy post .... na np. tego nie widziałem i jestem pełen podziwu dla gościa który z 72m głową w dół wpadł w śnieg .... omg ... ja bym się nigdy nie odważył.... chyba że bym wiedział że nic mi się nie stanie, bo jest duuuuuuużo puchu .... SZACUNEK .... 

-
- Kontakt:
było juz dawno po pierwsze, po drugie fajne mi skoki jak sie leci banią w dół i wbija w ziemie jak worms, po co mu wogóle narty...po trzecie tam nie było pół metra sniegu jak niektórzy widać sądzą bo koles przeżył i jakoś normlanie pózneij jechał i snieg musiał byc miekkki -czytaj puch
http://dhcyc.pinkbike.com