full face ??
full face ??
jezdzenie w ff to wstyd ???? niektorzy tak mowia ale chyba jeszcze na ryj nie wyglebili ;] co wy o tym myslicie ??
tnij.org/pink
freeride.swidnica.prv.pl
bikeaction.pl
freeride.swidnica.prv.pl
bikeaction.pl
-
- Kontakt:
no ja jezdze bez kasku,bo poprostu nie stac mnie zeby isc i wydac 550zl w sklepie na kask,a mialem juz glebe na ryja,mialem zszywana szczeke i bardzo bym chcial ff ale on ma i wady,na maxa goraco,nie da sie caly czas w nim jechac,a jak go zdejmiesz to nici z manuali,frontow,piwotow itd bo ci kask wazy.Ale gdybym mial kase to bym sobie kupil tzw lekkiego ff czyli np tego z odpinana szczeka.Ogolnie zdrowie jest najwazniejsze,chyba nikt nie chce chodzic z krzywym ryjem do kona zycia :/ juz nie mowiac o najgorszym....
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=443970
Full face -- dobra sprawa ! Jeśli się jeździ na maxa i jest ryzyko rozwalenia ryja to ten kask jest potrzebny na maxa ! A jeśli chodzi o pier... żę się w nim źle wygląda to już jest to indywidualna sprawa bikera ! Ja mam dirtowego orzecha TSG i zbieram kase na ff ! Jak ktoś lubi szaleć bez kasku to jego sprawa -- tylko co się stanie jak ryjek bedzie mu wyglądał jak jedno wielkie g... ? hmmm ! A jeśli chodzi o gorące dni to żeczywiście jest przesrane w tym jeździć :/ ale na zjeździe wieje pełną parą w twatrz :)) !! full jes OKA
beeeee :D
beeeee :D
Zawsze w dół i tylko w dół DH to podstawa :D
jak ma sie pare w nogach to i na podjazdach wieje :pppp
i zaden obciach. w/g mnie zaje*scie ff wyglada. gorzej ze troche ciezki, ale to chyba jedyna jego wada. mam orzecha i tez bywa za cieplo ale co z tego. wystarczy zdjac, polac sie woda i git, jaki problem. ff rulez. jak komus sie niepodoba jego ff to moze mi oddac, mnie nie stac :p wymienie orzecha na ff, bez doplaty :ppp
i zaden obciach. w/g mnie zaje*scie ff wyglada. gorzej ze troche ciezki, ale to chyba jedyna jego wada. mam orzecha i tez bywa za cieplo ale co z tego. wystarczy zdjac, polac sie woda i git, jaki problem. ff rulez. jak komus sie niepodoba jego ff to moze mi oddac, mnie nie stac :p wymienie orzecha na ff, bez doplaty :ppp
what can I say... ;)
Jak sobie założyłem ful face'a i pojeździłem chwile po ulicy to nie podobało mi się za bardzo, bo kask ograniczał mi pole widzenia....może bym się przyzwyczaił, ale jakoś dziwnie.
Dlatego teraz kupuje orzecha (661 mullet jest dobry? ) do jazdy na codzień, a potem w zimę używanego fullface'a do głupot:)
Dlatego teraz kupuje orzecha (661 mullet jest dobry? ) do jazdy na codzień, a potem w zimę używanego fullface'a do głupot:)
FuGiS
FuGiS masz moze foty tego ff?? moje gg 3988823 podlacz sie to pogadamy ;] ;]
tnij.org/pink
freeride.swidnica.prv.pl
bikeaction.pl
freeride.swidnica.prv.pl
bikeaction.pl