Derty w KrK ConDun ConDun PONAD WSZYSTKO Reklama firmy
-
- Kontakt:
nemero ... jestes kretynem ? chyba tak ... to nie jest kurwa koncert zyczen to firma nastawiona na zysk wybacz ze nie dostales calego roweru bo jestes kurwa z krakowa ...
ja pierdole co za imbecyle sie tu wypowiadaja ... w wawie w **** dirtow ... ale znajdz mi wiecej niz 2-3 legalne miejscowki to pogadamy ! a kwestia wybicia to robicie na oko i jak sie zle skacze przerabiacie ... ja piernicze zero inicjatywy riderow ... wcale sie nie dziwie ludziom z dc bo takie pierdolenie jest okropne ... we wroclawiu byly hopki w bialym tez i nawet bez dc beda dlugo wiec nie ********* tylko wezcie sie za lopaty i zrobcie cos pozytecznego
ja pierdole co za imbecyle sie tu wypowiadaja ... w wawie w **** dirtow ... ale znajdz mi wiecej niz 2-3 legalne miejscowki to pogadamy ! a kwestia wybicia to robicie na oko i jak sie zle skacze przerabiacie ... ja piernicze zero inicjatywy riderow ... wcale sie nie dziwie ludziom z dc bo takie pierdolenie jest okropne ... we wroclawiu byly hopki w bialym tez i nawet bez dc beda dlugo wiec nie ********* tylko wezcie sie za lopaty i zrobcie cos pozytecznego
http://przemooo.pinkbike.com/album/photos/
Nemero, juz raz się kiedys popisałeś zmysłem dyplomacji i organizatorskim drygiem, zdaje sie jakieś quasi-zawody organizowałeś w Kraku, prawda? Chociażby z uwagi na to wydarzenie, usunąłbyś się w cień. Niech ludzie o tym nie pamietają.
kościelny, skumaj w koncu, proszę, że DC i żadna inna firma nic nie musi. Równie dorbze moge gadać, że DC jest z Polski, to powinni w Polsce budować skateparki. Ja tam nie wiem, ile oni zarabiają, ale ciągle mam nieodparte wrażenie, że żyjecie jakimś mitem, że DC zbija fortunę niczym banki. A więc skoro DC nie chce robić dirtów, to idzcie z tym pomysłem do jednego z najwiekszych producentów rowerów w Polsce, do Krossa. Mimo wszystko sprzedali więcej swoich rowerów z serii extreme, niż DC ram.
kościelny, skumaj w koncu, proszę, że DC i żadna inna firma nic nie musi. Równie dorbze moge gadać, że DC jest z Polski, to powinni w Polsce budować skateparki. Ja tam nie wiem, ile oni zarabiają, ale ciągle mam nieodparte wrażenie, że żyjecie jakimś mitem, że DC zbija fortunę niczym banki. A więc skoro DC nie chce robić dirtów, to idzcie z tym pomysłem do jednego z najwiekszych producentów rowerów w Polsce, do Krossa. Mimo wszystko sprzedali więcej swoich rowerów z serii extreme, niż DC ram.
www.foesracing.com
ReplaY - w tamtym roku na jesień organizowałem 3 razy zawody, dwa razy wypalily 100% - bylo fajnie, elo i wogóle a raz tzn... "DH SNOW" nie wypaliło... nie będe się tu usprawiedliwial faktem że to miało być "SNOW" a śniegu zabrakło... myśle jednak że niema powodu abym usówał się w cień... ponieważ gdyby każdy zrobił tyle co ja... nic więcej.... TYLKO TYLE to troszke inaczej wyglądałby polskie dh, fr itp...
Prawda jest taka że POLACY potrafią tylko wybrzydzać, nazekać a sami GÓFFNO robią...
Ciesze się z tego że znalazlo się sporo osób które doceniły moje starania i podsumowaly tee trzy imprezy razem jako udane... nawet po felernym DH SNOW ludzie mówili że co jak co ale zabawa byłaa
Pozdroo
Prawda jest taka że POLACY potrafią tylko wybrzydzać, nazekać a sami GÓFFNO robią...
Ciesze się z tego że znalazlo się sporo osób które doceniły moje starania i podsumowaly tee trzy imprezy razem jako udane... nawet po felernym DH SNOW ludzie mówili że co jak co ale zabawa byłaa

Pozdroo

http://www.pinkbike.com/photo/1220348/
Wiecie... powinniście zadbać o swoje miejscówki. Gdyby w trójmieście riderzy nie budowali,to mieli byśmy nie działające,zaniedbane dirty na sk8 plazie, prywatny dirt na polankach i tor do racing bmx-u w pruszczu Gdańskim<chodź to już nie trójmiasto> A najlepsze miejscówy powstały przez riderów... Chociaż by Smolna,którą budować zaczoł kilka lat temu koral, postawil stolik dirtowy,potem zbudował słynną na całą Polske Koral hope i tak się zaczeło... Albo Pawlak i Gdfr... Kiełpino to spora miejscówa, są tam najlepsze dropy , spoko dirty i gapy. No i nie słyszałem,żeby pawlak robił to jakąś koparką czy cóś. Weźcie się do roboty, postawcie sobie 2 hopy dirtowe w rzędzie, to jest max 3 dni kopania ,może DC zobaczy ,że wam zależy i pomoże wam dalej z tą inicjatywą...:]
Ride 4 Fun ! Biatch !