Nowoczesne konstrukcje motocykli
Nowoczesne konstrukcje motocykli
mam taki problemik bo mam napisać prace pt: "nowoczesne konstrukcje motocykli" czyli o amortyzatorach ramach hamulcach itp a na google znalazłem same śmieci.... i byłbym wdzięczny gdyby ktoś mógł podać jakieś linki do stron z takimi inf.
www.krisss.4.pl pozdro 4 [you]
a nie wpadłeś na taki genialny pomysł, ze takie dane znajdziesz na stronach producentów, np. www.ktm.com lub www.suzuki.com
od myślenia głowa nie boli........
a pozatym mogłeś na jakimś forum motocyklowym się zapytać

od myślenia głowa nie boli........
a pozatym mogłeś na jakimś forum motocyklowym się zapytać

Najlepszy trik: Dziobak ;) |..|
It's time for rock'n'roll bith
Plujemy I Spadamy
It's time for rock'n'roll bith
Plujemy I Spadamy
-
- Kontakt:
napisz o użyciu aluminium w ramach, powietrza jako medium ściskanego, oleju do tłumienia, stopów magnezu, włóknie węglowym...
chyba nie zlecić Ci tego gość po 20 latach pracy w teamie motocyklowym, prawda?
możesz lać wodę ile chcesz, na bank coś wymyślisz. w rowerach czerpie się garściami z motorów, więc możesz się popisać.
Jak naprawdę zabraknie Ci pomysłów, to poczytaj o takich motorach, jak nowe Suzuki hayabusa i b-king, kawasaki zx14r itd.... W artykułach o takich motocyklach jest sporo rzeczy, które możesz wykorzystać, np zmienne mapy silnika w nowych suzuki, sposoby odciążania motorów sportowych i wpływania na ich opór powietrza...
Ogólnie temat marzenie :]
powodzenia
chyba nie zlecić Ci tego gość po 20 latach pracy w teamie motocyklowym, prawda?
możesz lać wodę ile chcesz, na bank coś wymyślisz. w rowerach czerpie się garściami z motorów, więc możesz się popisać.
Jak naprawdę zabraknie Ci pomysłów, to poczytaj o takich motorach, jak nowe Suzuki hayabusa i b-king, kawasaki zx14r itd.... W artykułach o takich motocyklach jest sporo rzeczy, które możesz wykorzystać, np zmienne mapy silnika w nowych suzuki, sposoby odciążania motorów sportowych i wpływania na ich opór powietrza...
Ogólnie temat marzenie :]
powodzenia