4X... Skierniewice! Fotki!

piotrek4x
Kontakt:

Post autor: piotrek4x »

Dzieki za mile słowa i zarazem konstruktywna opinie a co do fotek od Wojtka to właśnie probuje je wrzucic na jakis serwer wiec jesli nie dzis to max. jutro beda :)
piotrek4x
Kontakt:

http://www.sendspace.com/file/nvv9jj link do fot robionych przez Wojtka, narazie jest ich niewiele ale jutro dodam okolo 150 nowych zdjec z Socho i ze Skierniewic.
Chrabał
Kontakt:

Post autor: Chrabał »

Co do organizacji i strony technicznej to mam tylko trzy uwagi:
1) były ciut za długie przerwy między różnymi częściami zawodów, ale do przeżycia
2) następnym razem zaopatrzcie się w chociaż prowizoryczne kosze na śmieci
3) ciasteczka od pani prezydent nie były rewelacyjne :P ;)

Tor jest superowy, zdanie mam baaardzo podobne do Toma. Zawody były super.
http://img134.imageshack.us/img134/3203/1ffbb5e0ac.jpg
Klata
Kontakt:

Post autor: Klata »

Oprócz wiatru wszystko było na najwyższym poziomie. Tor przygotowany znakomicie (sam w sposób "namacalny" wiem ile kosztowało wysiłku, pracy i czasu żeby doprowadzić go do takiego stanu jaki był). Myślę ,że odstępy czasowe miedzy etapami nie były aż tak wielkie (w tym miejscu biore dla porównania "organizacje" mistrzostw polski dirt dżampingu w milanowku). Impreza poprowadzona rewelacyjnie z dużą dawką wskazanego i zdrowego humoru - Pablo spisał się na medal :) Było kilka worków na śmieci ale to nie tylko zależy od worków, ludzie pokazali swoją kulturą jak można nasyfić chociażby na górze obok bramki, ale to raczej nieuniknione przy (masowych) imprezach tego typu. Dla środowiska straty nie było - wszytskie śmieci został posprzątane i spakowane w piękne duże niebieskie worki i wyżucone do kontenerów. Zapomniałbym dodać, że muzyka dodawała uroku i atmosferze towarzyszącej przy zawoadach tego typu ;)
WIELKIE PODZIĘKOWANIA DLA PIOTRKA KUŹMY I RESZTY CHŁOPAKÓW ZA ŚWIETNĄ ORGANIZACJE, PRZYGOTOWANIE TORU NO I DLA WSZYSTKICH ZAWODNIKÓW ZA WSPANIAŁĄ ZABAWĘ I ZDROWĄ RYWALIZACJĘ!
Chrabał
Kontakt:

Post autor: Chrabał »

Klata, nie twierdzę że został zaśmiecony teren czy środowisko, jestem pewien że po zawodach wszystko było posprzątane, chodzi tylko o to żeby organizator miał mniej roboty - łatwiej jest zwinąć worki i wytegować niż chodzć po imprezie i zbierać z ziemi. Ja oblazłem teren i nie natrafiłem na zaden kosz, w końcu schowałem śmieci do plecaka i przywiozłem do wawy, stad moja uwaga. :)) pozdro
http://img134.imageshack.us/img134/3203/1ffbb5e0ac.jpg
Klata
Kontakt:

Kosz jako taki był pod namiotem, właściwie nie kosz a worek, który pełnił role kosza. Zakładam (może błędnie) ,że chociażby był by kosz co 3metry to i tak było by dużo śmieci wkoło - niestety taki jest bezmyślność ludzi (nie dotyczy to wszytskich). Sprzątanie zajęło chwilę czasu, które i tak by musiałoby być ponieważ niektórzy lubią zostawiać pamiątki po sobie :) A teraz dość o śmieciach, przecież nie to było najaważniejsze :)
skleja
Kontakt:

Post autor: skleja »

Witam , ma kto moze foty z socho no i foty ze skierek ale nie z 4x tylko z dirt a dokladnie ze stolikow , bede wdzieczny jak ktos udostepni !
Zawody spuer i w skierkach i w socho ! :) :D
BMX 4My Live !!
Klata
Kontakt:

Radus dał kilka fotek w tym m.in. z dirtu: http://radusarts.ovh.org/galeria4.php
skleja
Kontakt:

Post autor: skleja »

no wlasnie kilka , a ma kto moze wiecej ? no i chodzi mi tez o foty z soch ;]
BMX 4My Live !!
piotrek4x
Kontakt:

Klata
Kontakt:

piotrek4x: będzie jeszcze jakaś kolejna dawka zdjęc?
spectomo
Kontakt:

Post autor: spectomo »

Ładne,ładne fotki i dużo.....ale jakby Wojciech(wiadomo jaki, wiadomo skąd :wink: udostępnił swoje fotki z Socho(widziałem że wytrwale biegał z aparatem) to było by jeszcze milej :D.
piotrek4x
Kontakt:

http://rapidshare.com/files/60532353/skc_4x_cz.3.rar 3 czesc zdjec ze Skierniewic, postaram sie tez wrzucic cos Wojtkowego ale raczej malo tego bedzie :P
ODPOWIEDZ