sign fr 2

vertven
Kontakt:

sign fr 2

Post autor: vertven »

Witam!
Zastanawiam się nad zakupem sign'a fr 2, ale nie miałam okazji się na nim przejechać, a uważam że byłoby warto. Stąd moje pytanie: czy ktoś z Warszawy lub okolic dysponuje takim sprzętem i byłby uprzejmy na tyle by pożyczyć mi go na pół godziny w dogodnym dla siebie miejscu i czasie? Proszę o kontakt na numer: 513 668 013
łukiś
Kontakt:

Post autor: łukiś »

vertven pisze:zy ktoś z Warszawy lub okolic dysponuje takim sprzętem i byłby uprzejmy na tyle by pożyczyć mi go na pół godziny
to zabrzmiało tak jak pytanie :

czy oddasz mi swój rower :D :)

BTW. niektóre dobre sklepy rowerowe umożliwiają krótką przejażdżkę .
http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=9975294 rower na czesci !
misiek112
Kontakt:

Post autor: misiek112 »

whaahaha na pół godziny :D :lol: wątpię że ktoś pozwoli ci na swój rower wsiąźć a co dopiero pojeździć jeśli nie jesteś znajomym kolesia. Jedź do lepiej do autoryzowanego dilera krossa i tam na pewno możesz se pojeździć.
Na przyszłość czasami pomyśl co piszesz w nowym temacie :roll:
michal15
Kontakt:

Post autor: michal15 »

dasz pod zastaw swoje klucze od domu , papiery , dokumenty , i portfel z 600 zł w srodku to pewnie ktos ci pozyczy.... a jak oddasz w takim stanie jakim był to tez dostanesz spowrotem swoje zeczy :P
*** EnDurO RiDe ***

.... Ride My Life ....

Dartmoor 4X
Bombell
Kontakt:

Post autor: Bombell »

Czyżby przysłowiowe dressy dostaly sie na forum i szukaja naiwniaka?? od czego masz sprzetownie poczytaj obie wpisy i poszukaj na forum co twierdza uzytkownicy o nim.
ODPOWIEDZ