Woj. opolskie Opole, Prudnik, Nysa
-
- Kontakt:
Woj. opolskie Opole, Prudnik, Nysa
Zapodajcie tu info gdzie są jakieś miejscówki do dh w opolskim gdzie szło by zrobić zawody
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
no jak wjeżdzasz do dębowca jedziesz tam dalej wlas cały czas prosto potem skręcasz w prawo i idziesz kawałek czerwonym szlakiem do góry potem jest kawałek płaskiego i fajnie w dół cały czas prosto tylko nie jest to mega długie ale da się pocisnąć trochę
Kiedyś bym tam babkę na grzybach potrącił.

Kiedyś bym tam babkę na grzybach potrącił.
FrEeRiDe :)
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Z miejscówek w naszym woj. to chłopaki ze Zdzieszowic na górze Sw. Anny mają coś ale jakoś nie moge tam wbić do nich obczaić
.
Kolejna znana mi to forty w Nysie - jest gdzie sie wyszaleć mimo krótkiej traski.
Na Kopie ekipa od nas wydłubała traskę DH (trochę band, hopek, jest całkiem ciekawie) na czerwonym szlaku który leci od Ziemowita.
Po czeskiej stronie Kopy jest ten bike park na którym nie byłem kilka miechów i jest teraz jeszcze bardziej rozbudowany (musze skoczyć tam niedługo) a jest tam mega wypaśnie no i czesi są baaardzo wporzo.
W Opolu to raczej lipa choć na poligonie na Winowie będzie coś fajnego ale raczej w przyszłym roku

Kolejna znana mi to forty w Nysie - jest gdzie sie wyszaleć mimo krótkiej traski.
Na Kopie ekipa od nas wydłubała traskę DH (trochę band, hopek, jest całkiem ciekawie) na czerwonym szlaku który leci od Ziemowita.
Po czeskiej stronie Kopy jest ten bike park na którym nie byłem kilka miechów i jest teraz jeszcze bardziej rozbudowany (musze skoczyć tam niedługo) a jest tam mega wypaśnie no i czesi są baaardzo wporzo.
W Opolu to raczej lipa choć na poligonie na Winowie będzie coś fajnego ale raczej w przyszłym roku

www.SouthBike.pl
-
- Kontakt: