subkultura streetowa ?

EverEloStreet
Kontakt:

subkultura streetowa ?

Post autor: EverEloStreet »

witam, takie pytanie o ile jeszce siedzi tu jakis streetowiec, jaka muza ? , jaki ubior?, buty, koszulki, bluzy itp. Dodatki ( paski, opaski, kolczyki, tatuaze ) jakie poglady wy macie ? streetowcy !

temat zaczerpiniety z innego forum.
łukiś
Kontakt:

Post autor: łukiś »

wejdź sobie na www.bikeaction.pl (o ile nie masz tam jeszcze bana) w zakładke lifestyle.... tam masz wszystko opisane
http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=9975294 rower na czesci !
Klata
Kontakt:

Post autor: Klata »

Streetowcem nie jestem, ale co nieco w życiu widziałem a widziałem naprawdę dużo ;) Hmm muza? PunkRock, Punk, Rock, o! ewentualnie jakiś hiphop. W żadnym razie techno i inne brzmienia typu umcyk umcyk. Buty? Takie zwykłe deskowe, byle trzymały się platformy i były wygodne (DCShoes, Vans, Osirs, Cormax itp.) Koszulki/bluzy to już chyba wg. własnego uznania ale "streetowcy" lubią zwracać na siebie uwagę, np. Jakieś kompromitujące różowe koszulki :D. W zimniejsze dni bluza z kapturem i jazda. Spodnie obowiązkowo wąskie "rurki" z "obniżonym zawieszeniem" tak aby było widać 3/4 bokserek :D O poglądach nic nie powiem bo nie jestem a tym bardziej nie czuję sie streetowcem.

Tym postem nie chce urazić nikogo ani nie chce nikomu nażucać własnego stylu bycia/ubioru. Poprostu opisałem ubiór ludzi jeżdzących w streecie (oczywiście nie znaczy to, że nie mogą czy nie jeżdza inaczej ubrani - dla mnie nie ma to najmniejszego znaczenia :) jeżdże w czym mi wygodnie i co mogę poświęcić: wiadomo nie zaloże nowej bluzy na błotnistą trase :mrgreen: )
MLYNoBIKER
moderator
Kontakt:

Post autor: MLYNoBIKER »

łukiś pisze:wejdź sobie na www.bikeaction.pl (o ile nie masz tam jeszcze bana) w zakładke lifestyle.... tam masz wszystko opisane
Przecież ever mial dostac bana forever XD jak on tu pisze...
el_oguro
Kontakt:

Post autor: el_oguro »

hm
troszkę głupio odgapiać od kogoś stail
np. ja (może w streecie nie jeźdze)
nisko opuszczone dżincy(tak że dupe widać) jakieś boxxerki we fajne wzorki
, naćwiekowany pasek,
luźny t-szirt i jakieś fajne serjtowe buty np. Etnies , DC, ando i miliony innych
jakieś świeconce się sznurówki, (np ja mam zielone oczojebne(
muzyka to punkirock, reggae, i rock
I love my pussy...
Jozan
Kontakt:

Post autor: Jozan »

MLYNoBIKER może Ip zmienił.. żal ever żal w nasze łaski już sie nie wkradniesz poza tym to nie ukrywaj się za jakimś tematem tylko powiedz że chcesz być elo trendi i wyrywać 13 naprawdę żałosny jesteś.... A jak już chcesz być taki kul to PinkBike i jakiś fylm zza wielkiej kałuży jak najlepiej odwzorowuje tą "modę" .......
Wracając do Ciebie jak ktoś juz to powiedział:
"jemu cała polska jedzie żeby sie dał spokój to ten nie bo on wie lepiej i lepiej śmiga od każdego..."

BTW: http://tiny.pl/15rc hahaha xD
http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=2071386 SPRZEDAM !
GG:1560098
babolfr
Kontakt:

Post autor: babolfr »

Miej swój styl a nie ściągaj od innych!!!!
To jest właśnie twój podstawowy błąd nie masz własniego stylu...
tanie części, ciuchy, kaski, ochraniacze troya, foxa, thora itdi... 4920194
Riverside
Kontakt:

Post autor: Riverside »

Brawo dla babolfr....podzielam jego zdanie ale jak dla mnie to dzieli się to na lansiarzy i riderów:P
dhcyc
Kontakt:

Post autor: dhcyc »

mój Boże ever jestes debilem do kwadratu, no i co ze bedziesz w tej 'kulturze streetowej', myślisz ze jak masz rower koszule spodnie i buty to będziesz umiał jezdizć? NIE, bedziesz lanserem, o ile juz nie jestes, zrozum toooooooooo. I taki madry cytat: if u want to prove yourself as a rider u don't go out and take some cool epic shots but go on a race course and take the best time', wyobraż sobie ze to samo tyczy sie każdej z dyscyplin ex mtb, można się nazwać dobrym tylko jak sie jezdzi dobrze a nie ma dobry sprzęt jest elo ubiera sie jak nalezy, jestes koles ZEREM. jak nie zrozumieałes tego co napisałem to niech cie starzy poslą na korepetycje, bo bardzo możliwe że nie załapałes i nigdy tego ne załapiesz...nie pisz tutaj wiecej bo to nie jest już smieszne tylko patologiczne jak sie patrzy jak do tego stopnia można psuć wizerunek tego sportu ;/
http://dhcyc.pinkbike.com
emhyr
Kontakt:

Post autor: emhyr »

Jak by to powiedział pan minister Ziobro, i dhcyc jesteś pan ZEREM panie ever... ;

Nikt nie potrafi tak jak Ty zrobić wokół siebie zamętu, pisałeś straszne farmazony na pb pod fotkami, na forach zakładałeś dziesiątki dennych i prowokujących tematów potwierdzając tym Twój brak inteligencji i wyobraźni,

A do modow, ktos musial everowi pozwolic zalozyc kolejne konto, bo o ile dobrze pamietam to zostal on zbanowany na amen... nawet w tej sprawie byla ankieta na TAK wiec bylo to jak najbardziej demokratyczne...

hahahah!!! legendarny ever :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Spaced
moderator
Kontakt:

Post autor: Spaced »

Typowy strój na street :
http://farm2.static.flickr.com/1118/147 ... 90.jpg?v=0

Ale jak naprawde chcesz zarywać i być szefem dzielni to zrób to:
http://farm2.static.flickr.com/1433/147 ... 31.jpg?v=0
freak666
Kontakt:

Post autor: freak666 »

Co za kretynskie pytanie przeciez kazdy jezdzi jak chce!! ja jezdze w streecie , ale uwazam ze nie naleze do "kultury" streetowej.Tak jak ci wczesniej chłopaki napisali miej swój styl bedziesz oryginalny a nie małpuj od innych.Załze sie ze masz jakieś 15 lat albo i mnie...
Nie dajcie się grawitacji :P
emhyr
Kontakt:

Post autor: emhyr »

wlasnie on ma chyba z 17 <rotfl> i nie umie NIC sam wybrać , o niczym zdecydować, normalnie ewolucja stanęła ;-)
EverEloStreet
Kontakt:

Post autor: EverEloStreet »

tak , tak polowa po mnie jezzdzi bo sie tak przzyjelo, nikt nie zna dobrze ...
Jozan
Kontakt:

Post autor: Jozan »

Tylko nie rozpłacz nam się tu....Tak już i tak cały DHZ, BA i Polska poznała sie na tobie więc, więc co się rzucasz, że prawde mówimy
http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=2071386 SPRZEDAM !
GG:1560098
Hec<JABIKES>
Kontakt:

Post autor: Hec<JABIKES> »

Spaced zabiles mnie tym drugim zdjeciem.
wookie85
Kontakt:

Post autor: wookie85 »

bo dales sie poznac po forum tej polowie wiec nie dziw sie...
www.mm-foto.pl
Klata
Kontakt:

Styl trzeba mieć swój własny żeby być widzianym, a po drugie "nie ubiór a technika robi ze mnie zawodnika" Cza umieć jeździć a nie się lanssować...
Klata
Kontakt:

Sory ale nie mogę się powstrzymać! :mrgreen:
"Ever jest w każdym z nas, nie pozwól by kierował tobą!"
ODPOWIEDZ