Bedzie ktos jezdzil na chelmie w ten weekend? wyciag dziala jak sie uzbiera 5 osob, tak? jest w ogole czynny wyciag, bo go mieli zamknac w pazdzierniku?
wszelkie info przydatne :) pozdr.
Rower trzeba umyc, rzeka jest blisko bilet z bikiem kolo 5zl... zalezy od kierowcy i od przewoźnika, raz placilem tylko 3,5 a raz 6zl. a pksy jada...... z dworca PKS w kraku :P do myslon jest ich nawet sporo.
A nie ma jakis specjalnych problemow za zapakowaniem roweru do pks'a? Jak jechalem do nowego targu, to musialem dac mu w lape, bo niby "przepisy nie pozwalaly"
Szykuje się 5-osobowa ekipa z Opola na sobotę i niedzielę. Dzwoniłem do biura wyciągu i będzie hulał od piątku do niedzieli. Pozdro i do zobaczyska, to może być ostatni przyzwoity pogodowo weekend w tym sezonie.
Philu ja jezdze do myslenic dosyc czesto i raz tylko mnie nie zabral bo mial duzo ludzi a do starych pks tylko na tył mozna wejscz rowerem. a tak to nie mialem problemu. rower to bagaz nie ma prawa Ci odmowic chyba ze jest caly z blota... ogolnie do myslon w miare sie przyzwyczaili moze ze ludzie jezdza, tak samo pks z olkusza to kierowwca chetnie nawet bierze