Utrzymywanie....+pedal kick

haker11
Kontakt:

Utrzymywanie....+pedal kick

Post autor: haker11 »

Czesc.
Chcialem sie dowiedziec jak utrzymywac rownowage na tylnim kole tz. stac na tylnim kole i zeby dlugo skakac.

Albo jak juz bede stal to jak sie robi pedal kicka. Czytalem z roznyh stron i nie wiem o co chodzi. Moze ktos z was umie pedal kicka i wyjasni swoimi slowami.
slayerek
Kontakt:

Post autor: slayerek »

tez z checia bym sie dowiedzial jak to robic... :|
stefci00
Kontakt:

Post autor: stefci00 »

napisałem coś w topicu "jak podskakiwac na tylnym kole" więcej ciężko coś o tym napisać, bo to naprawde jest tylko kwestia cwiczen... najlepiej to jakby ci jakis kolega pokazal bo z opisow to tak srednio..
EmBond
Kontakt:

Post autor: EmBond »

ja sie bede uczył niedługo pedal kicka a co do skakania na tylnym to trzeba ćwiczyć i ćwiczyć z czasem coraz łatwiej jest zrobić a potem pedal kick to już jest trudniejsze jeszcze tego nie opanowałem wiem że trzeba podczas stania na tylnym kole puścić na chwile hamulec i tak jakby zażucic tyłem do przodu i zacisnąc hamulec i tak powtarzać i takie tam duperele
The Power Is On Your Side !!!
BblaSt
Kontakt:

Post autor: BblaSt »

Banał. Bierzesz podnosisz przednie koło, stajesz na tylnym i skaczesz. Nic prostszego. :)
... Black Worship From Chaos ...
Rozi
Kontakt:

Post autor: Rozi »

pedal kicka to msuzisz tak:
stoisz na tylnym najlepiej podskakuj troche na tylnim zeby równowage złapac, i jak jzu chcesz tego pedal kicka zrobic to puszczasz tylny hamulec(najlepiej trzymaj go jednym palcem tak ejst najłatwiej) i wtedy udezasz w pedała i w tym samym momencie podskakuejsz tak jakbys skakał w tył normalnie na tylnym

całosc polega na zsynchronizowaniu dobrze puszczenia klamki z podskokiem i udezeniem w pedała. to pedal kicka najlepiej miec jakaś lekką przeżtke jak np 1:2 czy cos takiego

czaisz o co chodzi ? w pedała to muszisz nimi troche przekrecic ale to lepiej jak tak bardziej w nie kopiesz niz nimi krecisz
haker11
Kontakt:

Post autor: haker11 »

ale jak sie utrzymywac na tylniom i nie skakac>>??
ODPOWIEDZ