Czy opłaca się kupić ten hamulec za 220 zł zalany i odpowietrzony? Jak się on sprawuje? Jak jest z siłą hamowania i modulacją? W sprzętowni jak zwykle co komentarz to inna opinia :)
za 250 nowy wiec jak nowy to tak jak uzywane to nie , modulacja bdb sila na 160 srednia na 203 duza , standardowe klocki sa dosc slabe poprostu ale zywotne
ja mam dwa 535 i nie nazekam nic a nic a nieraz mi dupsko uratowaly...ale tak jak wookie85 napisal za 250 a nawet czasem taniej nowke ze sklepu wyrwiesz zalana odpowietrzona a hamulec jednak jest dosc wazna czescia roweru...naprawde polecam ci 535czy525 zajebiste hample za mala kase
Sorrki bo nie napisałem, tak hamulec jest nowy, a zalanie jest juz w cenie w dodatku zaprzyjaźniony sklepikarz z serwisantem założą mi go za free:)
Właśnie zakładał bym go pod tarcze 203 (hayesa)
A jak ta deorka wypada w porównaniu z hayesem 9-tka bo cenowo różnica to ponad stówa...?
Powiem tak: Deorka 535 bije na glowe hayesa hfx-9 mialem oba hamulce i mam porownanie, a pozatym deorka jest niezawodna i praktycznie nic przy niej nie trzeba robic w przeciwienstwie do hayesa. Po wymianie klockow na bbb doslownie miazdy POLECAM
Ok dzięki wszystkim przekonaliście mnie:)
A ile kosztują te klocki BBB? Zmieniać je od razu czy dojechać te oryginalne od końca i wtedy kupić lepsze ? Trochę zależy mi na kasie...