Amor nie wchodzi :/
Amor nie wchodzi :/
Witam. Kupiłem sobie przedni amortyzator ale mam zbyt wąskie wejście w ramie na amor. Kolega powiedział mi żebym przeciął wejście na amor rozszerzył i zespawał na tyle żeby mi amortyzator wszedł i się dokręcił. Nie wiem czy to wypali ale najpierw chcę spytać was o zdanie.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Tak! To Fakt!
Sa 2 opcje
Masz rame 1 cal a kupiles amora na 1 1/8 cala
lub
Masz rame 1 /8 caal a kupiles amora na 1,5 cala
sasze ze raczej chodzi o 1sza opcje.
Rozwiazania sa 3:
Jesli amor jest nowy , kupiony w sklepie i posidasz paragon a widelec jest nieuszkodzony nieuzywany itd ... idz i go po prostu oddaj ewentualnie wymien na taki ktory bedzie CI pasowal
Jesli jest inna sytuacja niz powyzej to sprzedaj ten widelec i kup sobie odpowiedni
Ramy z glowka 1calowa to juz przeszlosc wiec na logike mozesz zmienic rame po kosztach na cos na 1 1/8 cala.
Masz rame 1 cal a kupiles amora na 1 1/8 cala
lub
Masz rame 1 /8 caal a kupiles amora na 1,5 cala
sasze ze raczej chodzi o 1sza opcje.
Rozwiazania sa 3:
Jesli amor jest nowy , kupiony w sklepie i posidasz paragon a widelec jest nieuszkodzony nieuzywany itd ... idz i go po prostu oddaj ewentualnie wymien na taki ktory bedzie CI pasowal
Jesli jest inna sytuacja niz powyzej to sprzedaj ten widelec i kup sobie odpowiedni
Ramy z glowka 1calowa to juz przeszlosc wiec na logike mozesz zmienic rame po kosztach na cos na 1 1/8 cala.
n0 ridE n0 fUN