Allegro - musisz to zobaczyc :D
Allegro - musisz to zobaczyc :D
Witam ! Tyle sie mowi ostatnio na forum o profesjonalnych rowerach zjazdowych... Ludzie pisza ze nie maja kasy i radza sie nas o pomoc w zlozeniu jakis rowerow ktore sprostaja ich wymaganiom - a tu prosze - rower ktory bedzie idalny dla kazdego - chudego i grubego :) Mowa o znanym kazdemu WIGRY 3 <lol> Rower jest garazowany wiec spoko. A tak na marginesie to nasi rodzice/dziadkowie sie na takim sprzecie wychowali - nie mieli w czym wybierac nie to co my - dirtowcy ;) Oto link do stronki z wymiataczem http://www.allegro.pl/show_item.php?item=29360981 pozdROWER
'Wszystko zaczyna sie w glowie' - Arnold Schwarzenegger.
-
- Kontakt:
dla mnie rower jest ok sam mam jubilata na którym pedałuje do roboty a tak w ogóle ile masz lat skoro mówisz że "twoi dziadkowie wychowali sie na takich rowerach" ja aż taki stary nie jestem a mając 13 lat ostro pomykałem na takim sprzęcie. Ludzie jak czytam nie które posty to się zastanawiam o co wam chodzi, czy może chcecie poszpanować, zabłysnąć albo się ponaśmiewać- tylko z czego
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
A jak ja byłem mały to zabierałem siostrze wigry (dziadek wyremontował starego wigry mojej mamy, którego dostała na komunie), bo sam miałem rower bez wolnobiegu<lol>
Fajne to to było....to siodło z wielkimi sprężynami (efekt prawie taki jak w biku z amorami, wiecznie piszcząze opony, zero przebitych dętek i super szybkość na gładkich ulicach i chodnikach :D
Fajne to to było....to siodło z wielkimi sprężynami (efekt prawie taki jak w biku z amorami, wiecznie piszcząze opony, zero przebitych dętek i super szybkość na gładkich ulicach i chodnikach :D
...a na zimę zaczynam łamanie makrokesza:D Będzie ślisko :D