Uniwersalny plecak - jaki, gdzie ?
Uniwersalny plecak - jaki, gdzie ?
Potrzebuje plecaka który sprawdzi sie podczas wycieczki rowerem w góry, nie będzie za bardzo uciążliwy podczas zjazdu, koniecznie z bukłakiem, z jakims systemem "suchych pleców", koniecznie musi sie w nim mieścić zeszyt formatu a4, bardzo mile widziane jakieś mocowanie na kask , pasy biodrowy i piersiowy. Cena raczej nie gra roli ale w granicach rozsadku.
hmm ... jak widać mam bardzo sprecyzowane wymagania i teraz pytanie czy cos takiego istnieje ? Czy ktoś coś takiego ma ? i gdzie kupic.
Z góry dzięki za wszelka pomoc.
PS. Firma nie gra specjalnie roli ale plecak musi byc trwały...
hmm ... jak widać mam bardzo sprecyzowane wymagania i teraz pytanie czy cos takiego istnieje ? Czy ktoś coś takiego ma ? i gdzie kupic.
Z góry dzięki za wszelka pomoc.
PS. Firma nie gra specjalnie roli ale plecak musi byc trwały...
http://www.pinkbike.com/photo/6739274/
ja polecam plecak "cyclist" firmy f7 pro. uzywalem go do szkoly przez 3 lata i nadal jest w dobrym stanie jednak w tym roku kupilem nowy - taki sam
i ma wszystkie cechy o ktorych mowiles
link: http://allegro.pl/item258386567_okazja_ ... ratis.html

link: http://allegro.pl/item258386567_okazja_ ... ratis.html
jakiegoś DEUTER'a z seri bike z systemem air comfort - zajebiste plecaki, nie zarżniesz tego zbyt szybko, ja mam swojego 4 lata i tylko wyminiałem zamek - wygląda jak nówka (używany praktycznie codziennie), do tego bukłak i spoko.
na zjazdach trzyma sie zajebiście tylko w moim trzeba było wymienić jedną sprzączkę która kosztuje +/- 4zł
Firma godna zaufania ale niezbyt lanserska, sam posiadam jeszcze inny plecak i dziewczynie tez kupiłem -100% zadowolenia
na zjazdach trzyma sie zajebiście tylko w moim trzeba było wymienić jedną sprzączkę która kosztuje +/- 4zł
Firma godna zaufania ale niezbyt lanserska, sam posiadam jeszcze inny plecak i dziewczynie tez kupiłem -100% zadowolenia
polecam plecak DaKine, model APEX (tak jak kolega wyzej)
fakt plecak nie jest tani, ale nie kosztuje 500 złoty tylko 399.
w sumie ma 25 litrów pojemności,
- kieszeń główna
- kieszeń mniejsza (podzielona na dwie na sówak + oddzoelna kieszeń na pompke i jedna kieszeń wsówna)
- oddzielna kieszeń na gogle zrobiona z miękkiego materiału
- oddzielna kieszeń na bukłak (3 litrowy w cenie)
- kieszeń wypełniona folią zapobiegaąca zawilgoceniu
- w sumie 4 kieszonki boczne dwie z miękkiego materiału dwie normalne
- pas biodrowy i piersiowy (biodrowy odczepiany)
- możliwośc zamontowania kasku full face i XC
- możliwośc zamontowania ochraniaczy
- sówaki wodoszczelne YKK
- dożywotnia gwarancja.
jak chcesz wiedziec więcej odezwij sie na priv. ew. gg 6566467
pozdr
fakt plecak nie jest tani, ale nie kosztuje 500 złoty tylko 399.
w sumie ma 25 litrów pojemności,
- kieszeń główna
- kieszeń mniejsza (podzielona na dwie na sówak + oddzoelna kieszeń na pompke i jedna kieszeń wsówna)
- oddzielna kieszeń na gogle zrobiona z miękkiego materiału
- oddzielna kieszeń na bukłak (3 litrowy w cenie)
- kieszeń wypełniona folią zapobiegaąca zawilgoceniu
- w sumie 4 kieszonki boczne dwie z miękkiego materiału dwie normalne
- pas biodrowy i piersiowy (biodrowy odczepiany)
- możliwośc zamontowania kasku full face i XC
- możliwośc zamontowania ochraniaczy
- sówaki wodoszczelne YKK
- dożywotnia gwarancja.
jak chcesz wiedziec więcej odezwij sie na priv. ew. gg 6566467
pozdr
no mi 1 wynik w google powiedzial ze 500, ogolnie tez mam plecak dakine, tyle ze najzwyklejszy model factor za 140zl, nosze w nim ksiazki do szkoly etc, jest bardzo wygodny, ma duzo kieszeni
jedynie buklaku nie ma :P ogolnie polecam ta firme a jak masz te 400 na plecak to naprawde bedziesz zadowolony
jedynie buklaku nie ma :P ogolnie polecam ta firme a jak masz te 400 na plecak to naprawde bedziesz zadowolony