maly problem ze swingerem 6-way
maly problem ze swingerem 6-way
siema..mam problem;/.mianowicie od paru miechow smigam na swingerze 6-way coil...i wczoraj zmienialem sprezynke i chcialem sprawdzic czy mi tlok wroci sam nei wiem czemu mi to na mysl weszlo:P..zdjolem sprezyne talerzyk i chce go wbic a tu cholera twardy jak uj....(110psi) udalo mi sie polowe skoku i za cholere nie chcial wyjsc;/..musialem rozciagac;/...i teraz pytanie..czego to wina moze byc i jak najlatwiej sobie z tym gownem poradzic;/...nie korci mnie odsylanie dampera na serwis bo strace kupe czasu a smigac mi sie chce;/...moze byc zwyczajnie zapowietrzony??...jestem z kato ta wogole...help:D
...ride...i tyle styknie
luz stary, mi kolega wcis caly tłok bez sprezyny
a puznij sie mocowalismy zeby go wydostac, on jest w pozadku tylko w swoich paluszkach nigdy nie ebdziezs mial takiej sily jakie są naprzekladniachw ramie wiec wes to jakos przykrec do imadła na jakims precie a w 2 oczo cos inengo i ciegnij ile sil
zaloz sprezyne i bedzie git

zaloz sprezyne i bedzie git
http://www.pinkbike.com/photo/1335585/
Filipniak wiem spoko wszystko mam na szybko glupi nie jestem by nie wiedziec ktore to...:P:D..mialem juz pare w dloniach:D kyrys no juz go wytargalem spowrtem ale np w innych damperach normalnie mi wracal..w dhx tez tak jest ze wraca sam dlatego troszku sie zmartwilem)..ale jesli jest spoko to super:D..mozna smigac dalej:P..
...ride...i tyle styknie