Dirt JUmp Jam kraków
Dirt JUmp Jam kraków
Dirt JUmp Jam kraków dual 18.11.07 12.30 wpisowe 7 zł BEST TRICK
organizatorzy matekFR i Wąsu.
http://www.pinkbike.com/photo/1560896/
organizatorzy matekFR i Wąsu.
http://www.pinkbike.com/photo/1560896/
-
- Kontakt:
Hahaha, DIRT jam w Krakowie? Na dualu?
Jedna ze śmieszniejszych propozycji ostatnio, zwłaszcza, że tam nie ma żadnego porządnego dirta...
Ehh, zrzućcie się lepiej te 7zł i załatwcie gdzieś koparkę żeby dirty wykopać.
Zaraz wszyscy po mnie pojadą, że ja sam nic nie kopię:
-własnymi rękami nie mogę z wiadomych dla niektórych powodów
-właśnie próbuję zacząć coś kombinować
Jedna ze śmieszniejszych propozycji ostatnio, zwłaszcza, że tam nie ma żadnego porządnego dirta...
Ehh, zrzućcie się lepiej te 7zł i załatwcie gdzieś koparkę żeby dirty wykopać.
Zaraz wszyscy po mnie pojadą, że ja sam nic nie kopię:
-własnymi rękami nie mogę z wiadomych dla niektórych powodów
-właśnie próbuję zacząć coś kombinować
bobnh drogie koparki macie w Krakowie :>
A ja polecę Wam jak coś to nie koparkę a wywrotkę. Z ziemią (glinką*) ze żwirowni :>
Za bodajże 40 wywrotek zapłaciłem 1500 zł (sam dowóz). Materiał to kwestia dogadania się, bo często żwirownie "odkładają" na bok tak cenną dla nas "glinę"*, ewentualnie może ktoś buduje dom, albo czyjś ojciec czy wujek robi na budowie jakiejś i tam też często chcą się pozbyć sporych ilości ziemi :>
*glina - chodzi mi o ziemię, która po ubiciu i wyschnięciu robi się twarda - czyli nie sypka - czyli nie jest to jakiś piasek, żwirek czy coś w tym stylu...
A ja polecę Wam jak coś to nie koparkę a wywrotkę. Z ziemią (glinką*) ze żwirowni :>
Za bodajże 40 wywrotek zapłaciłem 1500 zł (sam dowóz). Materiał to kwestia dogadania się, bo często żwirownie "odkładają" na bok tak cenną dla nas "glinę"*, ewentualnie może ktoś buduje dom, albo czyjś ojciec czy wujek robi na budowie jakiejś i tam też często chcą się pozbyć sporych ilości ziemi :>
*glina - chodzi mi o ziemię, która po ubiciu i wyschnięciu robi się twarda - czyli nie sypka - czyli nie jest to jakiś piasek, żwirek czy coś w tym stylu...
Bob - co się aktualnie dzieje koło multi? Tam non stop wywrotki i koparki jeżdżą, a teren jak narazie jest przeznaczony na skład ziemi, należy chyba do trans-ziemu.
Zróbcie te zawody, wygrany przeznacza kasę na kilka flaszek dla kierowcy koparki/wywrotki, a jak się nie uda to kasa wraca w postaci złocistego płynu. Co wy na to?
Ludzie, MUSIMY coś z tym zrobić, w krakowie nie ma żadnych dirtów (no chyba, że prywatnych), przez to jesteśmy lata świetlne za resztą Polski.
Zróbcie te zawody, wygrany przeznacza kasę na kilka flaszek dla kierowcy koparki/wywrotki, a jak się nie uda to kasa wraca w postaci złocistego płynu. Co wy na to?
Ludzie, MUSIMY coś z tym zrobić, w krakowie nie ma żadnych dirtów (no chyba, że prywatnych), przez to jesteśmy lata świetlne za resztą Polski.
-
- Kontakt: