Hebel przód ? [500zł]
Hebel przód ? [500zł]
Elo,
Szukam hebla, i nie wiem co kupić. Jest troche opcji , ale cieżko sie zdecydować.
Sam jak narazie biore pod uwage -
Formula oro k24
Hope m4 (mam na tyle i jestem zadowolony , ale cieżko znaleźć teraz 06, na przód...)
Formula oro k18
Avid juicy 7
Avid code 5 ( cieżko, bo nikt tego nie ma...)
co jeszcze???
(Hebel do 66rc2x = PM )
Ps. pisanie tekstów w stylu "było" "szukaj" jest bez sensu, bo ja chce info o tym co jest dostępne teraz, a nie pół roku temu czy rok...
Pozdro
Szukam hebla, i nie wiem co kupić. Jest troche opcji , ale cieżko sie zdecydować.
Sam jak narazie biore pod uwage -
Formula oro k24
Hope m4 (mam na tyle i jestem zadowolony , ale cieżko znaleźć teraz 06, na przód...)
Formula oro k18
Avid juicy 7
Avid code 5 ( cieżko, bo nikt tego nie ma...)
co jeszcze???
(Hebel do 66rc2x = PM )
Ps. pisanie tekstów w stylu "było" "szukaj" jest bez sensu, bo ja chce info o tym co jest dostępne teraz, a nie pół roku temu czy rok...
Pozdro
-
- moderator
- Kontakt:
Jak dlamnie to tylko formula... 
ale k24 kosztuje 570zl bez tarczy i adaptera
wiec moze k18 szczerze mowiac jaka roznica miedzy nimi

ale k24 kosztuje 570zl bez tarczy i adaptera
wiec moze k18 szczerze mowiac jaka roznica miedzy nimi
Trek Session Park
www.pinkbike.com/photo/12075880/
www.pinkbike.com/photo/12075880/
Panie, panie..
Oczywiście że za 500 masz już duży wybór, ale co powiesz na super hamulec za 300zł???
Shimano Saint. Kompletny kosztuje ok. 275zł bez tarczy z fajnymi klockami.
Super siła, modulacja ok, a jak założysz klocki do tego EBC to nie ma o czym mówić.
Poza tym eksploatacja jest bajecznie tania- przewód 36/42zł, klamka/zacisk- ok.100zł...?
Porównaj te ceny z jakimkolwiek hamulcem hayesa, hopea, formuli itp. A konstrukcja jest tak banalnie prosta że sam mozesz go serwisować.
A jak już na tym jeździłeś i ci mało to dopłacasz jakieś 60zł i masz nowe XT 2008, które bije na łeb na szyje konkurencję na wszelkich płaszczyznach.
I nie piszę o czymś na czym nie jeździłem, przetestowałem już trochę sprzętu.
Oczywiście że za 500 masz już duży wybór, ale co powiesz na super hamulec za 300zł???
Shimano Saint. Kompletny kosztuje ok. 275zł bez tarczy z fajnymi klockami.
Super siła, modulacja ok, a jak założysz klocki do tego EBC to nie ma o czym mówić.
Poza tym eksploatacja jest bajecznie tania- przewód 36/42zł, klamka/zacisk- ok.100zł...?
Porównaj te ceny z jakimkolwiek hamulcem hayesa, hopea, formuli itp. A konstrukcja jest tak banalnie prosta że sam mozesz go serwisować.
A jak już na tym jeździłeś i ci mało to dopłacasz jakieś 60zł i masz nowe XT 2008, które bije na łeb na szyje konkurencję na wszelkich płaszczyznach.
I nie piszę o czymś na czym nie jeździłem, przetestowałem już trochę sprzętu.
http://www.endura.pl