chce zmienic korbe tylko nei wiem czy bd pasowała do ramy jak to sprawdzic?dane korby os 19mm do ram o pakietach 68,73,83 mm ramie korby 175mm ,8 wypustow. co mam pomierzyc zeby sprawdzic czy bd pasowała?
Musisz sprawdzić czy masz suport na isis czy mini sisi czy na octalink (wielowypust) i to chyba wszystko (Stary skoro jeździsz na rowerze to się troche zainteresuj serwisem częściami i nie bedziesz musiał zadawać takich pytań)
no tak to wsyztko wiem tylko nie o korbach i tych sprawach bo w sumei nei grzebałem tam nigdy za bardzo mam rame scotta yz2 06r. a korba to cobra ps4.wiec pewnei sie nie orjetujecie czy bd pasowac?
Cobra jest sprzedawana razem z pakietem a pakiet pasuje do muf 68 i 73 wiec wszystko bedzie pasowac. Tylko zalezy czy wezmiesz z blatem bmxowym czy mtb bo normlany lanuch na sprockecik moze sie nie zmiescic.
aha to musze sobei wziasc z blantem mtb?jak mam zwykły łancuch.i zmierzyc mufe ale jak to sie mierzy obwod?ktorys z tych 2 rozmiarow bd odpowiadał rozmiarze w ramie?
nie załapałem jak to zmierzyc bo jak mierzyłem to jakeis smieszne miary mi wychodziły ale znalałzem ten suport ktory mam i na nim było napisane 68 wiec zapewne chodziło o to wiec 68 musze kupic:)POZDRO