olej dragstara i inne tego typu rozpadające sie wynalazki. bierz BMX a, za cene seryjnego roweru złozonego na dragu mozesz miec całkiem wypasionego bmx a ( felt fuse)
No ładnie ładnie... :D:D Dziewczyna na dualu... :D:D Marzenie... jak jush bedziesh miała... bika... To ja chce foty twoje jak wymiatasz... :D:D To by było najpiekniejsze co mozna zobaczyc... :D:D Pozdrówka....
Ja smigam na dragu dopiero kilka dni ale powiem szczerze ze zajebiscie mi sie na tym smiga.. Jak za ta cene jest bosko.. Bierz draga a z czasem mozna pomyslec o czyms konkretniejszym ;)
Mój sprzęt(dragstar i inne paści) warty jest jak na razie 2544zł. To niewiele...
ale będe musiał do tego doliczyć suntura duro 520zł i hamulce tarczowe -800zł
to daje w sumie 3864(jak się nie myle).
I to mi na razie wystarczy... myślę żr tobie 2000 na dobry początek wystarczy. czasem lepiej kupić troche tańsze części i pojeździć sezon, póżniej uzbierać troche kasy tamte częćci opchnąć na allego i już mamy kase na części...
To jest moja rada która jest chyba najlepszym rozwiązanie jeśli się nie ma całej kasy odrazu!!!!!!
najlepszy będzie point z duro, hamulce jak masz kase- tarcze hayes, grimeca, nie masz to załóż sobie v tektro, też chamują a zestaw kupisz za 40 zł;) poin jest krótszy, fajniej sie jeździ, pozatym jak założysz do dragstara krótkiego amora to będzie wyglądal strasznie głupio;)
no co moge powiedziec o dragu... dobra rama za te pieniądze ale mogła by byc ciut krótsza teraz to bym wolał nowego amstafa z tego toku jest naprawde zajebisty:)