opony Maxxis
opony Maxxis
Siemka... mam problem, a nie wiem czy taki temat juz bym, a naprawde nie mam czasu szukac posrod wszystkich postow... Wiec przejdzmy od sedna mam amora RST Omega T5 i teraz do was pytanie mam obecnie w nim opone Kenda K-RAD 26x2,3 a chcialbym wlozyc tam Maxxisa HookWorm 26x2,5 ale nie mam pojecia czy ona tam wejdzie, wiec moze ktos pomoze
z gory dzieki:)
z gory dzieki:)
Feel The Concrete Rhythm
bikerman pomyslalem przez sekunde i nic mi to nie dalo:P ale jak bym sie zastanawial nad dobra nazwa tematu np. "czy opona Maxxisa HookWorm 26x2,5 wejdze mi do amora RST Omega T5" hmmm na w sumie dobre
ale stanowczo za dlugie
a jeszcze nie daj zaraz by mnie zjechali, zorali, spalil na stosie za to ze tamki temat juz byl:/ a tak krotko, zwiezle i na temat "Opna Maxxis" w poscie zadalem pytanie i otrzymalem na nie odpowiedz z czego jestem bardzo szczesliwy... zreszta do takiego tematu gdzie potrzebna jest tylko jedna odpowiedz po co bede myslal godzine nad nazwa... gdybym np chcial was prosic o opienie na temat tej opony temat nosil by nazwe "Wasza opina na temat opony Maxxisa HookWorm 26x2,5" albo "co sądzicie o oponie Maxxisa HookWorm 26x2,5" i dam sobie reke obciac ze zaraz by sie trafil jakis kretyn, ktory by mnie pocisnal ze taki temat juz bylo POZDRO

Feel The Concrete Rhythm
NSbikes89 "czy opona Maxxisa HookWorm 26x2,5 wejdze mi do amora RST Omega T5" ta nazwa by była prawidłowa.... z 2 prostych przyczyn.
po 1 ludzie którzy by zajrzeli do szukajki szybko by znaleźli ten temat bo był jasno napisany...
po 2 ludzie szybciej by ci pomogli jak by wiedzieli z góry o co ci chodzi....
po 1 ludzie którzy by zajrzeli do szukajki szybko by znaleźli ten temat bo był jasno napisany...
po 2 ludzie szybciej by ci pomogli jak by wiedzieli z góry o co ci chodzi....
http://www.pinkbike.com/photo/2138053/ - Ride !