Mój pierwszy raz.
Na początek myśle, że myślenice są spoko bo można tam spokojnie pojeździć przed zawodami bo wczesnie wyciąg ruszy pewnie na nowy sezon i ogolnie na grooberze chyba mniejsza konkurencja jest. Jak masz ht to i pewnie kamiensk bedzie niezly(ht daje tam przewage).
Zaborowski1 nie było mnie na stożku z bikiem ale wpadłem jak byłem w okolicy. Z tym gapem to nie była jakas dziwna opcja, że dużo ludzi ostro glebili? Czy może na contest troche go przerobili? Dziwnie mi kąt lądowania wyglądał względem wybicia.
Zaborowski1 nie było mnie na stożku z bikiem ale wpadłem jak byłem w okolicy. Z tym gapem to nie była jakas dziwna opcja, że dużo ludzi ostro glebili? Czy może na contest troche go przerobili? Dziwnie mi kąt lądowania wyglądał względem wybicia.
-
- Kontakt:
Spaced
Gap był naprawdę dość trudny , najazd niedość że był bardzo krótki (poprostu wychodziło się z zakrętu i hopa była kilka metrów za nim) , na najeździe do hopy były jeszcze spore kamienie co utrudniało rozpęd. Ale załóżmy że juz wylądowaliśmy
:D
na lądowaniu była spora prędkość a po lądowaniu był odrazu spory zakręt , na którym nie było żadnej bandy ani niczego. Ale zakręt był nawet w miarę szeroki , tyle ża nawiechnia trzymał bardzo słabo. Ja właśnie tam wyglebiłem w sobote , złapałem flaka, rozwaliłem mostek i trase przejechałem może z 5-6 razy . Udało mi się mostek naprawić w niedziele tuż przed moim przejazdem ale jakoś się udało wystartować.
Gap był naprawdę dość trudny , najazd niedość że był bardzo krótki (poprostu wychodziło się z zakrętu i hopa była kilka metrów za nim) , na najeździe do hopy były jeszcze spore kamienie co utrudniało rozpęd. Ale załóżmy że juz wylądowaliśmy

na lądowaniu była spora prędkość a po lądowaniu był odrazu spory zakręt , na którym nie było żadnej bandy ani niczego. Ale zakręt był nawet w miarę szeroki , tyle ża nawiechnia trzymał bardzo słabo. Ja właśnie tam wyglebiłem w sobote , złapałem flaka, rozwaliłem mostek i trase przejechałem może z 5-6 razy . Udało mi się mostek naprawić w niedziele tuż przed moim przejazdem ale jakoś się udało wystartować.
GG:13430637
http://weeze.pl/ [S] mostek Straitline 2010 28mm
-
- moderator
- Kontakt:
No wiesz w hobby junior moze z toba pomykac ktos kto ma fulla za 20kafli :P
Trek Session Park
www.pinkbike.com/photo/12075880/
-
- Kontakt:
MLYNoBIKER
no i co z tego że ma fulla za 20kafli. Może wogóle nie umieć jeździć tylko mieć dzianych starych którzy mu taki rower kupili. np. jak sądzisz jak Hill dostał by najgorszego sztywniaka a ty byś dostał jakiś Supermegawyjebiaszczy rower to kto by wygrał ??
Bo mi się wydaje że Hill i to ze sporą przewagą.
no i co z tego że ma fulla za 20kafli. Może wogóle nie umieć jeździć tylko mieć dzianych starych którzy mu taki rower kupili. np. jak sądzisz jak Hill dostał by najgorszego sztywniaka a ty byś dostał jakiś Supermegawyjebiaszczy rower to kto by wygrał ??
Bo mi się wydaje że Hill i to ze sporą przewagą.
GG:13430637
-
- moderator
- Kontakt:
A może umie? i co wtedy?Zaborowski1 pisze:Może wogóle nie umieć jeździć
Trek Session Park
-
- Kontakt:
-
- moderator
- Kontakt:
Ja tam wole jednak uczciwe zasady
sztywniak vs sztywniak :P

Trek Session Park
widze że większość pisze że na zawodach ma mega stresa, że adrenalina aż kipi itd itp a ja mam wręcz zupełnie na odwrót bo zawsze przed startem mam mega zmułe i praktycznie zasypiam na stojąco , sam nie wiem dlaczego tak mój organizm reaguje ael to chyba jest dobre bo sie nie spinam 

www.tomac3.ownlog.com
-
- Kontakt: