POMOCY !!! ;/

waryjot
Kontakt:

POMOCY !!! ;/

Post autor: waryjot »

Mam korbe truvativ hussefelt i jest taki problem: dzis przy wymianie pedał jedno pedało nie chciało sie wykrecic, chodzi mi o pedało po lewej stronie, no i wiecie hussefelty i inne truvativy mają taką aluminową wstawkę którą wkręca sie do korby a następnie w niej jest gwint pod pedało. I JEST PYTANIE CZY TĄ ALUMINOWĄ WSTAWKE DA SIE KUPIĆ ??? jaki byłoby ewentualny koszt ?? PROSZĘ O SZYBKIE POSTY !!! Z GÓRY DZIĘKUJĘ !!!
^*[M3M3|\|T()+/\/\()R|]*^
yellow
Kontakt:

Post autor: yellow »

miałem identyczny problem z korbą truvativa, ja przez tydzień próbowałem to odkręcić aż do momentu kiedy ta wstawka zaczęła mi się obracać (niestety nie wykręcać), ale poszedłem do serwisu i w 5 minut wykręcili mi i platformę i wstawkę (->tulejkę) :D
lloll666
Kontakt:

Post autor: lloll666 »

aluminiowa?? truv ma inserty ze stali, i kazdy tokarz moze ci takie dorobic
ashes to ashes...
waryjot
Kontakt:

Post autor: waryjot »

Czyli mówisz yellow że takie coś w w serwisie powinni dorobić jak nic już nie da sie zrobic ?? To byłoby git a ile za to zabuliles ??
^*[M3M3|\|T()+/\/\()R|]*^
yellow
Kontakt:

Post autor: yellow »

podjechałem z samą korbą do serwisu ROWMIX'a w Krakowie (btw serdecznie nie polecam) i zrobili mi to za darmo, tak jak już mówiłem to była chwila- serwisant tylko wyszedł na zaplecze i po chwili wrócił
http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=2366435
ODPOWIEDZ