Gwarancja u Kony? złamana rama:/

dragon-pl
Kontakt:

Post autor: dragon-pl »

zgadzam sie z kar0lem i Steelem rower do xc to do xc a nie dh skoki itd:D
http://dragon-pl.pinkbike.com/
gg:4231207
xxxxxx
Kontakt:

Post autor: xxxxxx »

Ta, biznes is biznes. Pewnie i tak nie uznaja tej gwarancji.
ed3ride
Kontakt:

Post autor: ed3ride »

w moim stinky 2k4 tez pekl wachacz na elemencie cnc przy supporcie i nie uznali mi gwary wmawiajac mi ze wachacz to nie jest rama i ze na rame mam 5 lat gwary(czyt przedni trojkat)teraz mi powoli glowka zaczyna odpadac niestety sklep gdzie kupilem bika stwierdzil ze lakier ;/ ale bede walczyl
freed
Kontakt:

Post autor: freed »

Ubiegaj się o gwarancje. Jeżeli nie uznają idź do rzecznika praw konsumenta. W dupie powinni to mieć jak użytkowałeś rame. Pękła,no to wymiana:]
Pozdro.
Ride 4 Fun ! Biatch !
slazak
Kontakt:

Post autor: slazak »

Pieprzenie Pekla to wymiana dystrybucja nie jest taka glupia raczej i widzi jak sie uzytkowalo, takie miejsce pekniecia tworzy sie od sil dzialajacych na bok wachacza, dla przykladu 180 czy 360 niedokrecone(nie sugeruje ze robiles, ostre branie zakretow powoduje rowniez wyginanie wachacza) gadanie ze nie pekla na spawie to koleje glupie pieprzenie bo na spawie niegdy nie peknie tylko obok poniewa tam rama zostala przegrzana podczas spawania i jest to slaby punkt, dlatego ramy pekaja za spawami gusetow czy tez czasem przelotek. Wyslac mozesz ale miej troche godnosci i nie sraj rzecznkami bo nie uzywales z przeznaczeniem, a potem sie panowie dziwimy jak traktuja dystrybutorzy niektorych, chociaz nie ukrywam ze niektorzy to ciemni ludzie :lol:
ODPOWIEDZ