podsumowanie szklarska festiwal

pczk1
Kontakt:

podsumowanie szklarska festiwal

Post autor: pczk1 »

napiszcie swoje opinie na temat festiwalu
Sector
Lokalizacja: Wszechswiat-->Ziemia-->Europa-->Polska-->Zabrze-->Makoszowy
Kontakt:

Post autor: Sector »

Pokaz Dupe !!!!!!!! Pokaz Dupe :P !!!!!!!!

Starczy?? :]
www.lancomp.pl -> Wszystko do Komputera
DubinRB
Kontakt:

Post autor: DubinRB »

No ja już założyłem taki topic;/ A co do festiwalu było max wypas tylko petarda troche mi kask przypaliła...
eeeeee.....rower...
Mad Mike
Kontakt:

Post autor: Mad Mike »

Festiwal zajebisty!
Pierwszy raz wystartowałem w DH i na 106 osób byłem 39!
Dla mnie to sukces.
W przyszłym roku startuje również w Dirt i w skokach do wody.
Do zobaczenia za rok!
A jak wam poszło?

.
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=list&function=myphotos&photouserid=14214
jersey
Kontakt:

Post autor: jersey »

bylo naprawde zajebiscie ! tylko szokda ze co roku jest to samo ! teraz dodali tylko skoki nad poprzeczka! jedyne co jest pocieszajace ze w szklarskiej powstaje 6-cio hopkowy rytm- narazie to sa stoliki ale jestem pewny na bank ze za rok beda tam juz pozadne profile! dla mnie festiwal odbyl sie wlasnie na tamtych hopkach zajebista kameralna imprezka! a 20 typa na raz na rytmie zajebiscie wygladalo! nawet nie widzialem jak skacza chlopaki na hopkach pod wyciagiem pewnie bylo co podziwiac ale wbijam w to! najwazniejsze jest sie dobrze bawic!
jersey
Kontakt:

Post autor: jersey »

... no i brawa dla mojego funfla ! zajal 40 miejsce na dabombie singlu tylko z tylnim hamulcem ! no dla drugiego funfla co zrobil ta traske na xsie bez bloków!! -> wsadzal buta w kolo i tak sobie hamowal! Oława reprezent :)
BimBim

Post autor: BimBim »

bylo naprawde super, tylko szkoda ze nie puscili mnie w deha bez zbroi..
ale juz sie za rok doczekac nie moge :D
koniu
Kontakt:

Post autor: koniu »

zajebiście było tylko gdzie są jakieś fotki na necie??????
____
Chrabał
Kontakt:

Post autor: Chrabał »

A ja mam trochę inne zdanie. Jak dla mnie to ten cały festiwal to jedna wielka porażka. Oczywiście nie nalezy nażekać - w końcu coś się dzieje i lepiej taki niż żaden, ale jest to chyba tylko rozrywka dla tych którzy są tam po raz pierwszy.
Powiedzmy sobie szczerze że program się powtarza od wielu lat - zawsze to samo, te same konkurencje, te same konkursy, nawet ustawienie namiotów na targach identyczne jak rok temu.
Domyślam się że organizacja takiej imprezy to trudna srawa, ale za taką kasę jaką zgarniają za uczestnictwo i dostają od sponsora to możnaby zrobić coś więcej niż postawienie namiotu z browarem, zbudownie najazdu do skoków do wody i wydrukowanie numerków na rowery.
Czy takie trudne i kosztowne jest usypanie kilku hopek, zbudowanie małego toru do dualu czy przygotowanie np kilku prostych drabinek. Mówię tu o zrobieniu czegoś na czym mogliby się bawić wszyscy, a nie kilku wybranych którzy startują w konkursach.

Dobrze że tak blisko są Rokytnice i akurat w ten sam weekend był Puchar Czech w 4X, więc nie musiałem siedzieć przez pół dnia na festiwalu.
http://img134.imageshack.us/img134/3203/1ffbb5e0ac.jpg
Naczo
Kontakt:

Post autor: Naczo »

www.HCFR.pl , www.Paprykarze.com , Krank.pl
Jak komuś się chce to są obszerne wypowiedzi w relacjach na temat minionego festiwalu. Jest trochę fotek i następne dojdą na dniach
Naczo
Kontakt:

Post autor: Naczo »

www.krank.pl
Sorry Adaś :)
Xprot

Post autor: Xprot »

festiwal = ch u jnia i kutaso wa bo to samo co zwykle ale samo miasto, skumajcie ile ono ma gorek stromych
-=manuale w szklarskiej rlz!!!=-
lukaszvtt
Kontakt:

Post autor: lukaszvtt »

Na festiwalu byłem po raz trzeci z rzędu i muszę stwierdzić że kaszana na max. Co roku dokładnie to samo... Trial został jak co roku olany maksymalnie. Pokazy Spacemana to jedno wielkie nie porozumienie i mogły wprawić w podziw tylko ludzi nie mających nic wspólnego z trialem. To co pokazał Spaceman może powtórzyć trialowiec bawiący się w trial poniżej roku. Nie komentuje innych wydarzeń festiwalowych ale lepiej niech sobie dadzą spokój z trialem na festiwalu jak to ma tak wyglądać w przyszłości. Dobrze że do skoku przez poprzeczkę nie trzeba było być uczestnikiem festiwalu bo wtedy to już by nikt nie skakał...
Aha, rekord świata w skoku zwyż wynosi ponad 135 cm a nie 124 jak to było podane na festiwalu;)
www.biketrials.pl
jacek_mwek
Kontakt:

Post autor: jacek_mwek »

bylem na festiwalu 5 raz i z przykroscia stwierdzam, ze byl on najgorszy ze wszystkich. wszystkie konkursy i pokazy juz sie przejadly. nie ma nic nowego. psuje sie atmosfera, bo przyjezdza do szklarskiej duzo ludzi nie majacych wiele wspolnego z rowerami. moze za rok bedzie lepiej...
wd40
Kontakt:

Post autor: wd40 »

Ja bylem drugi raz z rzedu i drugi raz bez bike'a (grrrr), ale musze powiedziec, ze bylo calkiem fajnie, byc moze dlatego, ze to tylko drugi raz. + popatrzylem na fajne rowerki (Santa Cruz S8 mniam), + kupilem nie za moja kase ff, + Popatrzylem na trase DH i moze w przyszlym roku wystartuje (moze), ale nie na wynik.
Karko
Kontakt:

Post autor: Karko »

Mam pytanie : Zna ktos wykonawce piosenki "go go spaceman " ?? Było o niej wspomniane podczas sobotniego występu spacemana'a o 13 30 nawet leciała chwile tylko nie moge tego nigdzie znaleźć . Pomożecie? ( wiem że nie ale warto spróbować:D)
GG: 1725215 Jelenia Góra
rallybroda
Kontakt:

Post autor: rallybroda »

... no lipa byla, bylem juz 4 czy 5 raz i to byl najgorszy festiwal... ble
xuserx
Kontakt:

Post autor: xuserx »

before na szachach w noc przed festiwalem rzadzi ;>
--
http://www.GRBF.com ziom ;]
Pieki
Kontakt:

Post autor: Pieki »

O słyszałem o tej pamiętnej nocy w parku z szachami:) Podobno nawet pały bały się do was podejśc :D RE5PECT
Prawo - lewo - DRZEWO!!
ODPOWIEDZ