podsumowanie szklarska festiwal
podsumowanie szklarska festiwal
napiszcie swoje opinie na temat festiwalu
bylo naprawde zajebiscie ! tylko szokda ze co roku jest to samo ! teraz dodali tylko skoki nad poprzeczka! jedyne co jest pocieszajace ze w szklarskiej powstaje 6-cio hopkowy rytm- narazie to sa stoliki ale jestem pewny na bank ze za rok beda tam juz pozadne profile! dla mnie festiwal odbyl sie wlasnie na tamtych hopkach zajebista kameralna imprezka! a 20 typa na raz na rytmie zajebiscie wygladalo! nawet nie widzialem jak skacza chlopaki na hopkach pod wyciagiem pewnie bylo co podziwiac ale wbijam w to! najwazniejsze jest sie dobrze bawic!
A ja mam trochę inne zdanie. Jak dla mnie to ten cały festiwal to jedna wielka porażka. Oczywiście nie nalezy nażekać - w końcu coś się dzieje i lepiej taki niż żaden, ale jest to chyba tylko rozrywka dla tych którzy są tam po raz pierwszy.
Powiedzmy sobie szczerze że program się powtarza od wielu lat - zawsze to samo, te same konkurencje, te same konkursy, nawet ustawienie namiotów na targach identyczne jak rok temu.
Domyślam się że organizacja takiej imprezy to trudna srawa, ale za taką kasę jaką zgarniają za uczestnictwo i dostają od sponsora to możnaby zrobić coś więcej niż postawienie namiotu z browarem, zbudownie najazdu do skoków do wody i wydrukowanie numerków na rowery.
Czy takie trudne i kosztowne jest usypanie kilku hopek, zbudowanie małego toru do dualu czy przygotowanie np kilku prostych drabinek. Mówię tu o zrobieniu czegoś na czym mogliby się bawić wszyscy, a nie kilku wybranych którzy startują w konkursach.
Dobrze że tak blisko są Rokytnice i akurat w ten sam weekend był Puchar Czech w 4X, więc nie musiałem siedzieć przez pół dnia na festiwalu.
Powiedzmy sobie szczerze że program się powtarza od wielu lat - zawsze to samo, te same konkurencje, te same konkursy, nawet ustawienie namiotów na targach identyczne jak rok temu.
Domyślam się że organizacja takiej imprezy to trudna srawa, ale za taką kasę jaką zgarniają za uczestnictwo i dostają od sponsora to możnaby zrobić coś więcej niż postawienie namiotu z browarem, zbudownie najazdu do skoków do wody i wydrukowanie numerków na rowery.
Czy takie trudne i kosztowne jest usypanie kilku hopek, zbudowanie małego toru do dualu czy przygotowanie np kilku prostych drabinek. Mówię tu o zrobieniu czegoś na czym mogliby się bawić wszyscy, a nie kilku wybranych którzy startują w konkursach.
Dobrze że tak blisko są Rokytnice i akurat w ten sam weekend był Puchar Czech w 4X, więc nie musiałem siedzieć przez pół dnia na festiwalu.
http://img134.imageshack.us/img134/3203/1ffbb5e0ac.jpg
www.HCFR.pl , www.Paprykarze.com , Krank.pl
Jak komuś się chce to są obszerne wypowiedzi w relacjach na temat minionego festiwalu. Jest trochę fotek i następne dojdą na dniach
Jak komuś się chce to są obszerne wypowiedzi w relacjach na temat minionego festiwalu. Jest trochę fotek i następne dojdą na dniach
www.krank.pl
Sorry Adaś :)
Sorry Adaś :)
Na festiwalu byłem po raz trzeci z rzędu i muszę stwierdzić że kaszana na max. Co roku dokładnie to samo... Trial został jak co roku olany maksymalnie. Pokazy Spacemana to jedno wielkie nie porozumienie i mogły wprawić w podziw tylko ludzi nie mających nic wspólnego z trialem. To co pokazał Spaceman może powtórzyć trialowiec bawiący się w trial poniżej roku. Nie komentuje innych wydarzeń festiwalowych ale lepiej niech sobie dadzą spokój z trialem na festiwalu jak to ma tak wyglądać w przyszłości. Dobrze że do skoku przez poprzeczkę nie trzeba było być uczestnikiem festiwalu bo wtedy to już by nikt nie skakał...
Aha, rekord świata w skoku zwyż wynosi ponad 135 cm a nie 124 jak to było podane na festiwalu;)
Aha, rekord świata w skoku zwyż wynosi ponad 135 cm a nie 124 jak to było podane na festiwalu;)
www.biketrials.pl
-
- Kontakt:
Ja bylem drugi raz z rzedu i drugi raz bez bike'a (grrrr), ale musze powiedziec, ze bylo calkiem fajnie, byc moze dlatego, ze to tylko drugi raz. + popatrzylem na fajne rowerki (Santa Cruz S8 mniam), + kupilem nie za moja kase ff, + Popatrzylem na trase DH i moze w przyszlym roku wystartuje (moze), ale nie na wynik.
-
- Kontakt: