Amortyzator w Sign DS i Panic
Amortyzator w Sign DS i Panic
Siemka,
Polecone mi zostaly te 2 rowery jako dla poczatkujacego. Bede glownie jezdzil normalnie, ale chcialbym tez czasem poprobowac jakies triki czy cus. Z tego co czytam, to obydwa amortyzatory (odpowiednio RST cos tam i Suntour XRC) sa bardzo kijowe. Jednak ktory z nich jest lepszy? CHcialbym, zeby rower byl glownie niezawodny i bym nie musial go za rok czy dwa zmieniac.
Polecone mi zostaly te 2 rowery jako dla poczatkujacego. Bede glownie jezdzil normalnie, ale chcialbym tez czasem poprobowac jakies triki czy cus. Z tego co czytam, to obydwa amortyzatory (odpowiednio RST cos tam i Suntour XRC) sa bardzo kijowe. Jednak ktory z nich jest lepszy? CHcialbym, zeby rower byl glownie niezawodny i bym nie musial go za rok czy dwa zmieniac.
Mess with the best, die like the rest
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
tzn jak kupilem jako uzywke ale bylo kupowane chyba w katowicach w rowerowym. I johnyk troche sie mylisz co do montowania tego amora w tym rowerze. ja jak patrzylem na necie to tylko z duro widzialem. A co do towjego pytania lloll666 to waze tak okolo 70 kg a rocznik to chyba '06.
Nie patrz po czym jedziesz, tylko jedz-rower przejedzie;]
rozumiem ze chcesz wymienic olej zeby uplynnic prace, tak?? jezeli tak to motomysz zrobil dobry poradnik jak tuningowac duro, jezeli chcesz uplynnic prace to wyjmij z tlumika taka "uszczelke" w poradniku zobaczysz jak wyglada, jezeli chcesz tylko wymienic olej, a ten jest dla ciebie za gesty(amor za bardzo muli) to kup 5W(w duro jest seryjnie 7,5W jezeli sie nie myle),
ashes to ashes...
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
edytuj posty
poradnik przyklejony jest do dzialu "dla początkujących"
http://www.dh-zone.com/forum/viewtopic.php?t=24781
poradnik przyklejony jest do dzialu "dla początkujących"
http://www.dh-zone.com/forum/viewtopic.php?t=24781
ashes to ashes...