Triki X-up i barspin

wozniak
Kontakt:

Triki X-up i barspin

Post autor: wozniak »

Siema!!

Nie jestm zbytnio zaawansowanym bajkerem i chciałem sieę dowiedziec jak robić te triki skoro mam linki hamulcowe. Hamulec mam tylko tylni i mam zamiar także zdjąć przerzutkę. Ale mimo wszystko skoro mam tą jedną linkę od tylniego hamulca to jak mam wykonać pare barspin'ów jednocześnie???

Pozdro!!!!
Johnyk
Kontakt:

Post autor: Johnyk »

Wiesz, od razu się nie robi 20 barspinów naraz.... Ja mam hample na przodzie i tyle + przerzutke na tył, xupa pełnego moge zrobić lajtowo, a do pełnego barspina braguje mi może 20*. A jeśli chcesz mieć 1 hamulec, to albo kup ten rotor [czy tam jak to sie nazywa] albo weź dłuższy pancerz i dasz rade 2 zrobić :)
popawu
Kontakt:

Post autor: popawu »

hehe, po prostu dłuższa linka; ja mam dwa hydrauliki + przerzutka, a w jedna strone obroce kiere 2,5 raza ;]
gwarek
Kontakt:

Post autor: gwarek »

no tak jak koledzy napisali od razu niezrobisz kilku barspinów... ja teżmam tylni hebel i przezutke i na tak dostosowałem długosć linek ze spokojni ezrobie jednego barspina a jesli chce zrobic 2 to najpierw kręce w jedną stronę a potem odkrecam i wychodząmi 2 barspiny..
ODPOWIEDZ