Nixon - Dokładnie Prosze
Nixon - Dokładnie Prosze
no to tak...
Manitou Nixon 160 QR interesuje sie tym uginaczem ale gdy byłem w sklepie rowerowym powiedzieli mi że po jakimś czasie jego praca sie psuje, no i jeszcze fakt że na stronie www.manitou.com.pl pisze że jest do FR a w katalogu na 2007 pisze że do Enduro i już nie wiem w co wierzyć chce ten amor stosować do FR i czasami do DH prosze o konkretne i dokładne wypowiedzi
Manitou Nixon 160 QR interesuje sie tym uginaczem ale gdy byłem w sklepie rowerowym powiedzieli mi że po jakimś czasie jego praca sie psuje, no i jeszcze fakt że na stronie www.manitou.com.pl pisze że jest do FR a w katalogu na 2007 pisze że do Enduro i już nie wiem w co wierzyć chce ten amor stosować do FR i czasami do DH prosze o konkretne i dokładne wypowiedzi
ja bym jego przeznaczenie okresli enduro/fr , fr/dh to predzej travis juz , i kto ci powiedzial brednie ze sie psuje ? bo co ? jak ja lubie tych debili ze sklepow rowerowych czasem... jak nie dbasz o sprzet to i racja moze dzialac gorzej , natomiast praca nie bedzie sie psula bo nie ma cos sie psuc , raz na pol roku/rok zmiana oleju , czyszczonko i jazda dalej
www.mm-foto.pl
-
- Kontakt:
Ja mam model Comp z 2005 i używam go w enduro/fr/dh bo mam takiego lajtowego bika 150/150mm do wszystkiego i po całym sezonie moge powiedzieć tyle że jest dla mnie zaje***ty i na prawde daje rade. Oczywiście nie latam jakoś hardcorowo ale amora nie oszczędzam (były niedoloty, dobicia na traskach dh) jak i reszty sprzętu (np. rama mi pęka i leci na gwarancji) a amor nie ma luzu, dbam o niego aby nie jeździć na zasyfionym i zastanawiam sie czy w zimie zmienić olej, zajrzę do niego z ciekawości. Mam już 2 Manitou (pierwszy to Black do xc) i następny amor jaki kupie to albo Nixon 08; albo jakiś Travis Single.
Proste podsumowanie: tani, lekki, wystarczający skok, na razie niezawodny.
Proste podsumowanie: tani, lekki, wystarczający skok, na razie niezawodny.
www.SouthBike.pl
Sprawa jest prosta, czyścisz, używasz jakiegoś preparatu na golenie i nie ma szans aby pracował gorzej. Manitou 2008 będą jeszcze lepsze ponieważ jak wiadomo zostali przejęci przez Hayes`a i teraz cała produkcja ma być w USA, a jak będzie zobaczymy. Ja miałem Sheraman`a Flick i był bez zarzutu.
Zadowoleni klienci i dobre ceny ...
www.rowerowy.com
... na maile odpowiadamy zawsze
www.rowerowy.com
... na maile odpowiadamy zawsze