HEJ UNIA TO MY!!!!
-
- Kontakt:
na kazoory czuc bylo powiew unii dzieki trzem kolesiom na ramkach do xc ktorzy nawijali po angielsku. no i ta leniwa atmosfera europy :)
z wiekszego dostepu oponek i obreczy na 24" to sie juz zacieszam, bo obecnie finanse nie pozwalaja na takie kolo z tylu :/
z wiekszego dostepu oponek i obreczy na 24" to sie juz zacieszam, bo obecnie finanse nie pozwalaja na takie kolo z tylu :/
www.mushroomhead.prv.pl
.::GG[4839750]::.
ja już widziałem jakihś żydów którzy chcieli wykupić polską ziemię... tragedia
a tak na serio wejście Polski do unii było nieuniknione. Chyba nie
wyobrażacie sobie naszych polityków podejmujących sensowne decyzje, które w konsekwencji polepszyłyby poziom życia w Polsce. Członkostwo w unii sprawii że zaczną się czuć bardziej karni i może przestaną kraść.
Aby osiągnąć wysoki wzrost gospodarczy i niską stopę bezrobocia wcale nie musieliśmy wstępować do UE. Nie zmienia to jednak faktu że z pewnością dzięki UE stanie się to bardziej realne do zrealizowania.
W czasach gdy proces globalizacji odgrywa tak dużą rolę na rynkach światowych nie można nie wstepować do organizacji gospodarczych. Zapewniają one swobodny przepływ ludzi (możemy pracować w innych państwach) i kapitału, a to ma pozytywne odzwierciedlenie w naszym życiu...
oczywiście
a tak na serio wejście Polski do unii było nieuniknione. Chyba nie
wyobrażacie sobie naszych polityków podejmujących sensowne decyzje, które w konsekwencji polepszyłyby poziom życia w Polsce. Członkostwo w unii sprawii że zaczną się czuć bardziej karni i może przestaną kraść.
Aby osiągnąć wysoki wzrost gospodarczy i niską stopę bezrobocia wcale nie musieliśmy wstępować do UE. Nie zmienia to jednak faktu że z pewnością dzięki UE stanie się to bardziej realne do zrealizowania.
W czasach gdy proces globalizacji odgrywa tak dużą rolę na rynkach światowych nie można nie wstepować do organizacji gospodarczych. Zapewniają one swobodny przepływ ludzi (możemy pracować w innych państwach) i kapitału, a to ma pozytywne odzwierciedlenie w naszym życiu...
oczywiście
Ma limit 60 znaków
oczywiście unia ma także wiele wad, które są także następstwem procesu globalizacji.
zanik tradycji, uniwersalizacja potrzeb ludzi w różnych państwach i uniwersalizacja produktów sprzedawanych w sklepach na całym świecie (adidas, puma itd...).
no cóż, to są niestety koszty życia w dzisiejszym świecie...
zanik tradycji, uniwersalizacja potrzeb ludzi w różnych państwach i uniwersalizacja produktów sprzedawanych w sklepach na całym świecie (adidas, puma itd...).
no cóż, to są niestety koszty życia w dzisiejszym świecie...
Ma limit 60 znaków
****** polityczne smiecie nas sprzedaly, ja sie nie dam mam unie w dupie.
Jak do ***** slysze tekst ze teraz jestesmy europeiczykami to mi sie kupke zbiera. A co wczesniej do w Azji byliśmy
A swoja droga to i tak bedzie chujwo w dupe bo taki wloch to ma minimum z 1000E to tak jak na miotle zapieprzasz a polak ma okolo 1000zl na reke czyli okolo 212E. A czy bierzecie pod uwage co bedzie jak weidziemy do strefy Euro jeszcze gorzej bo wezma ceny np. z niemiec nie wiem jak wam sie widzi chleb za 1E, bo nie podrozeja drogie rzeczy tylko takie codzienego uzytku.
Wes sie spytaj Niemcow czy byli tak zajebiscie zadowoleni jak im Euro zamiast Marek dali. Wszystko poszlo w gore.
Co ja bede pierdolil zobaczycie sami.
**** moze jestem ******* sceptykiem ale taki jest swiat, za darmo nic nie dostaniemy jak nam to mowi ****** Zyd kwasniewski i jego parobki.
A i jestem antysemita pierdole zydow, do pieca z nimi.
"Wiec wstań i bij w ten obłudny żydowski ryj i dumnie walcz i głośno krzycz dla bialej rasy dla POLSKIEJ KRWI" - HONOR
Jak do ***** slysze tekst ze teraz jestesmy europeiczykami to mi sie kupke zbiera. A co wczesniej do w Azji byliśmy
A swoja droga to i tak bedzie chujwo w dupe bo taki wloch to ma minimum z 1000E to tak jak na miotle zapieprzasz a polak ma okolo 1000zl na reke czyli okolo 212E. A czy bierzecie pod uwage co bedzie jak weidziemy do strefy Euro jeszcze gorzej bo wezma ceny np. z niemiec nie wiem jak wam sie widzi chleb za 1E, bo nie podrozeja drogie rzeczy tylko takie codzienego uzytku.
Wes sie spytaj Niemcow czy byli tak zajebiscie zadowoleni jak im Euro zamiast Marek dali. Wszystko poszlo w gore.
Co ja bede pierdolil zobaczycie sami.
**** moze jestem ******* sceptykiem ale taki jest swiat, za darmo nic nie dostaniemy jak nam to mowi ****** Zyd kwasniewski i jego parobki.
A i jestem antysemita pierdole zydow, do pieca z nimi.
"Wiec wstań i bij w ten obłudny żydowski ryj i dumnie walcz i głośno krzycz dla bialej rasy dla POLSKIEJ KRWI" - HONOR
Hej wiecie co wam powiem że o wejście euro i wzrost cen z tym związany to się nie martwcie do to w najlepszyw wypadku nastąpiw 2010 r a teraz to się nic nie powinno zmienić(no może troche ale niezauważalnie)!!! A pozaty ceny za chleb nie mogą wyjebać jakiejś kosmicznej typu 5 zło bo to nie będzie się nikomu opłacało bo nikt nie kupi tak drogiego chleba
tylko pójdcie do sklepu kupi mąke i sam zrobi
więc będą musieli przemysłowcy się opanowac bo starcą na takich mapnipulacjach cenowych!!! A teraz czas na słowo na zakonczenie: NAPRAWDE NIE MA CO SIĘ BAĆ NIC W CIĄGU NASTĘPNYCH @ LAT SIĘNIE ZMIENI NA GORSZE!!!
tylko pójdcie do sklepu kupi mąke i sam zrobi
więc będą musieli przemysłowcy się opanowac bo starcą na takich mapnipulacjach cenowych!!! A teraz czas na słowo na zakonczenie: NAPRAWDE NIE MA CO SIĘ BAĆ NIC W CIĄGU NASTĘPNYCH @ LAT SIĘNIE ZMIENI NA GORSZE!!!
-
- Kontakt:
siemanero...nie wiem czy ktos o tym pisał ale wlasnie dzis w nocy wracalem ze skal pociagiem i wielce sie zdziwilem jak kanar kazal mi kupic bilet na bagaz:|.....bilet za 25 zeta a za bagaz 14...:|..
unia nam da....pozdro
unia nam da....pozdro
http://www.pinkbike.com/photo/783857/
http://www.djshadow.com/videos/player/6/quality/hi
http://www.djshadow.com/videos/player/6/quality/hi
-
- Kontakt:
Rufus - to Cie widzielismy. Wraz z Michaelllo uznalismy ze Kona z takim kolorkiem jak Twoja prezentuje sie naprawde ladnie;) Bylismy zbyt rozleniwieni zeby poskakac, ale lezelismy sobie obok miejsca gdzie ten koles nie chcial zejsc Ci z drogi ;)
Niektore ceny juz powolutku skoczyly do gory. Za taki odrdzewiacz marki Cola trzeba juz zaplacic o 20-30 gr wiecej ;)
Niektore ceny juz powolutku skoczyly do gory. Za taki odrdzewiacz marki Cola trzeba juz zaplacic o 20-30 gr wiecej ;)
www.mushroomhead.prv.pl
-
- Kontakt:
od was moj kolega pozyczyl chyba pointa z bialym amorkiem na probna przejazdzke:)
ps. musimy sie kiedys spotkac to mi wiecej miejscowek na ursynowie pokazecie... bo 1 raz tam bylem wczoraj i mi sie podobalo jak diabli :D. A musialem az z wawra zapierniczac ;}
ps2.kona czuje sie mile polechtana ^^
ps. musimy sie kiedys spotkac to mi wiecej miejscowek na ursynowie pokazecie... bo 1 raz tam bylem wczoraj i mi sie podobalo jak diabli :D. A musialem az z wawra zapierniczac ;}
ps2.kona czuje sie mile polechtana ^^
Łasiczka w kształcie pieczątki. Pieczątka w kształcie łasiczki.