ósemka
ósemka
Kara! Nie moge jeździć! Nie moge jeść, nie moge palić, nie moge pić, nie moge sie śmiać.
Cały dzień przed oczami widze pizze!
Na górze mi już wyrosły i jest luz. Na dole rosły i swędziały, ale dawałem rade. Od tygodnia jest masakra. Prawa dolna ósemka mi w sumie wyrosła, ale z dziasłem jest cos nie tak. Zamiast sie przebic w połowie to ****** się rozcieło na krawędziach i nad zębem mam kurwa latajacą łechtaczke. Tylko żeby jakas przyjemność chociaz z tego była. Swędzi, jest czerwone, pół ryja mi spuchło, mam codzinnie 37,2. A druga rośnie i naciąga dziąsło. Jak dotykam językiem to napierdala! Nie ma mowy o jedzeniu. Jade na kaszkach dla niemowląt i na gerberach! Płucze ryja jakims syfem na obrzęki dziąsła i smaruje maścią dla dzieci na ząbkowanie. Troche pomaga ale ja chce jeść golone, boczek i PIZZE!
Ktoś usuwał? Ile kosztuje? Ile sie potem goi?
Tylko nie pierdolcie że temat nie związany z rowerem! Jest zwiazany! Nie moge jeździć bo kaszka nie daje tyle powera co kanapka z szynką!
Cały dzień przed oczami widze pizze!
Na górze mi już wyrosły i jest luz. Na dole rosły i swędziały, ale dawałem rade. Od tygodnia jest masakra. Prawa dolna ósemka mi w sumie wyrosła, ale z dziasłem jest cos nie tak. Zamiast sie przebic w połowie to ****** się rozcieło na krawędziach i nad zębem mam kurwa latajacą łechtaczke. Tylko żeby jakas przyjemność chociaz z tego była. Swędzi, jest czerwone, pół ryja mi spuchło, mam codzinnie 37,2. A druga rośnie i naciąga dziąsło. Jak dotykam językiem to napierdala! Nie ma mowy o jedzeniu. Jade na kaszkach dla niemowląt i na gerberach! Płucze ryja jakims syfem na obrzęki dziąsła i smaruje maścią dla dzieci na ząbkowanie. Troche pomaga ale ja chce jeść golone, boczek i PIZZE!
Ktoś usuwał? Ile kosztuje? Ile sie potem goi?
Tylko nie pierdolcie że temat nie związany z rowerem! Jest zwiazany! Nie moge jeździć bo kaszka nie daje tyle powera co kanapka z szynką!
-
- Kontakt:
OD 120,00 PLN - 250,00 PLN
120,00 - za normalną resekcję
około 250,00 za chirurgiczną
chodź w Twoim przypadku najpewniej chodzi o to, że
biedaczek nie może sie wyrżnąc na powierzchnię
pamiętasz scenę z Obcego I - milusiński też chciał wyjść ...
umów się na wizytę - dokonają pewnej korekty poprze naciącie i bedzie GIT
ale pamietaj BZP - stomatologiem to Ja nie jestem
i nie traktuj tego serio
dzoń, a gwarantuję, że kwadrans po zabiegu poczujesz ulgę
ZABIEGI STOMATOLOGICZNE TO JEDEN Z NIEWIELU PRZYPADKÓW, GDY
CZŁOWIEK ŚWIADOMIE ZADAJE SOBIE BÓL, ABY POCZUĆ ULGĘ
pozdro.
120,00 - za normalną resekcję
około 250,00 za chirurgiczną
chodź w Twoim przypadku najpewniej chodzi o to, że
biedaczek nie może sie wyrżnąc na powierzchnię
pamiętasz scenę z Obcego I - milusiński też chciał wyjść ...
umów się na wizytę - dokonają pewnej korekty poprze naciącie i bedzie GIT
ale pamietaj BZP - stomatologiem to Ja nie jestem
i nie traktuj tego serio
dzoń, a gwarantuję, że kwadrans po zabiegu poczujesz ulgę
ZABIEGI STOMATOLOGICZNE TO JEDEN Z NIEWIELU PRZYPADKÓW, GDY
CZŁOWIEK ŚWIADOMIE ZADAJE SOBIE BÓL, ABY POCZUĆ ULGĘ
pozdro.
qrwa człowieku chcesz ósemkę wyrywać!?!?!?! Starwsza wyrywała to siedziała 2,5 godzinki na fotelu a kolo zapierdalał z coraz to nowymi dłutkami (napędzanymi młotkiem ofkoz). Później przez miecha brała jakis antybiot czy coś tak jak i przed zabiegiem się bierze. Dziąsło jej się 1,5 roku zrastało + kolo uszkodił jej przy odrąbywaniu siódemkę. Fakt że miała przyrośniętą do kości. Ale żeby ósemkę wyrwać to musisz iść do konkretnego dentysty/chirurga szczękowego zrobić sobie RTG szczęki ot tak na wszelki wypadek czy nie jest ząbek do kości przyrośnięty i inne pierdoły. Za zabieg dała 150 zeta nie licząc wszystkich pierdół typu antybioty itp.
Pozdro
Pozdro
większy młotek nie zawsze bywa lepszy...
gg:1470386
gg:1470386
-
- Kontakt:
Dzięki wielkie.
Prawy ząb wyszedł cały, ale jest tak blisko polika, że jak polika odchyle, to jest tam spora czerwona dziura. Jak żarcie sie tam dostanie to napierdziela. Do tego ten kawałek dziąsła który przykrywał zęba teraz mi lata nad zębem w góre i w dół, pod nim tez sie gromadzą syfy i też napierdziela. Pewnie po pijaku w piątek sobie jakos naderwałem czy coś i nie chce się zrosnąć.
A dolny próbuje wyjść. Pewnie naciecie by pomogło.
Ale już tak mi te ósemki zalazły za skóre że najchętniej bym je wyrwał i potorturował w imadle. Wogóle to po grzyba mi te ósemki. Tylko problem z myciem, żarcie sie gromadzi. Zepsują sie to trzeba w plombe pakować kase. A jak mi zęby wypadna to technika tak pójdzie za te 30 lat ze ziarenka zębów będziesz w kiosku kupował, wsadzał w dziąsło i sam będzie wyrastał, sztuczna szczęka odejdzie do lamusa : D
Prawy ząb wyszedł cały, ale jest tak blisko polika, że jak polika odchyle, to jest tam spora czerwona dziura. Jak żarcie sie tam dostanie to napierdziela. Do tego ten kawałek dziąsła który przykrywał zęba teraz mi lata nad zębem w góre i w dół, pod nim tez sie gromadzą syfy i też napierdziela. Pewnie po pijaku w piątek sobie jakos naderwałem czy coś i nie chce się zrosnąć.
A dolny próbuje wyjść. Pewnie naciecie by pomogło.
Ale już tak mi te ósemki zalazły za skóre że najchętniej bym je wyrwał i potorturował w imadle. Wogóle to po grzyba mi te ósemki. Tylko problem z myciem, żarcie sie gromadzi. Zepsują sie to trzeba w plombe pakować kase. A jak mi zęby wypadna to technika tak pójdzie za te 30 lat ze ziarenka zębów będziesz w kiosku kupował, wsadzał w dziąsło i sam będzie wyrastał, sztuczna szczęka odejdzie do lamusa : D
-
- Kontakt:
ale wy pierdolicie, jeździcie na rowerze. jak wiadomo w tym sporcie zdarzają sie kontuzje, często baardzo bolesne a wy sie boicie wyrastającej ósemki?? mi juz jakies wyrosły, napierdalało to jakiś czas ale przeszlo. nie bądźcie ciotami ludzie:/ nie wiem może jakis popierdolony jestem, ale tego bólu to mi nawet czasem brakuje. wyrastające osemki są w pyte, a za kase zaoszczędzoną na lekarzu wolalbym sobie cos do bika kupić;)
-
- Kontakt: