Nie no... dół... wróciłem z bika (iX), najpierw ćwiczyłem manuala (swoja drogą nareszcie widze ze miesięczne ćwiczenia nareszcie dały jakieś rezultaty)... potem ćwiczyłem bunnyhopa... No i przejdźmy teraz do problemu:
jakies 3 dni temu polamalem napinacz koła z jednej strony... wszystko jeszcze działało, póki dzisiaj nie polamal mi sięnapinacz z drugiej strony... PRZY BUNNYHOPIE!!! nie no, bez przesady, zadzilem na tym metrowe skoki na płaskie, a tu nagle napinacz łamie się przy... bunnyhopie?! i teraz taka sprawa:
polamal mi sie w miejscu tj. podkladki, w pół... nie mam 40 zl na nowy napinacz, więc chcem narazie dać zwykłą podkładkę... problem w tym, że mi się skończyly :-/ i co teraz, mam leciec do odległego o 10 km rowerowego czy moge to zastąpić jakimś domowym patentem? swoja droga, powiedzcie, co robicie (przy pionowych hakach) gdy nie macie napinacza koła, żeby Wam kolo nie latalo? tutaj tez prosilbym o jakies domowe sposoby... pozro
iXos bikeros mam problemos
-
- Kontakt:
iXos bikeros mam problemos
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=273562 sprzedam na czesci pisac :* :D
-
- Kontakt:
ernes znalazl kiedys sruby splaszczone na glowkach i przewiercone otwory pod oske. dobry patent, ale ciezko znalezc takie sruby.
moze poszukaj w rowerowych w swojej okolicy? ja ostatnio wypatrzylem na ursynowskim activbike napinacze kola za 27zl para. wyglada niezle.
moze poszukaj w rowerowych w swojej okolicy? ja ostatnio wypatrzylem na ursynowskim activbike napinacze kola za 27zl para. wyglada niezle.
www.mushroomhead.prv.pl
.::GG[4839750]::.
.::GG[4839750]::.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: