full face ??

quake
moderator
Kontakt:

Post autor: quake »

kumik:
w jakim tym ff jezdziles??bo moj jakos pola widzenia nie ogranicza...no moze troche gora/dol ale jak jedziesz na rowerze to nie patrzysz na niebo a jak chcesz spojrzec na korbe to tylko minimalnie pochylasz glowe
widac wszystko co trzeba wiec najpierw bierz ff a potem orzecha...
8!k3r
Kontakt:

Post autor: 8!k3r »

do tych ktorzy nie maja kasy na ff
poszukajcie na aalegro od ziomkow moze ktos sprzedaje ja np kupilem swojego bella dh-201 za 100 zł od kolegi mysle ze to rozsadna cena a ff warto miec bo jak zaliczylem glebe nawet nie zdazylem mrugnac okiem jak cos udezylo mnie w baniak podnioslem sie i lol bol w zebrach polamane i mocno stuczone kolanko jak bym nie maial ff to bym pewnie tego nie pamiatal
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=359651
Paul
Kontakt:

Post autor: Paul »

Jak ktoś mówie że ff jest do D.. to albo zazdrości albo jest nienormalny i kręcą go urazy głowy czy szczęki. W moim miescie jak jedziemyw fullach to sie wiara ogląda i czasem sie cos pyta na ten temat ale nigdy nikt nawet z niewtajemniczonych w biki qmpli nie powiedział że ff jest do D...

Zanim ktoś coś powie niech się ZASTANOWI czy ma racje ;P
JumpintheFiRe
Kontakt:

Post autor: JumpintheFiRe »

kumik jestes nienormalny, ja czesto wogole zapominam ze mam ff na glowie, wiesz w tamtym roku moich 2 kumpli mialo wypadki w myslenicach w tym samym dniu, jeden mial na twarzy 20 szwow(pomiedzy nosem a ustami), a drugi wstzras mozgu i naderwane ucho, i co?????? dzis obydwaj maja ff i 75% kumpli ma, a reszta na nie zbiera
g3riders.com
http://matash.pinkbike.com/album/Freeride/
qbek
Kontakt:

cze

Post autor: qbek »

to ja zbieram na ff bo nie che stracic zebow!! tylko dalczego kaski takie droegie !!! :/ ehhhh a jak juz jest uzywany to nie ma rozmiar ;/
tnij.org/pink
freeride.swidnica.prv.pl
bikeaction.pl
krabol
Kontakt:

Post autor: krabol »

ja mam gdzies czy sie komus podoba ff dla mnie ff jest zajebisty i zajebiscie sie w nim jezdzi, całkiem co innego, ja na razie po miscie bardziej mykam, ale jak zaczne bardziej w teren jezdzic to napewno se ff sprawie, moze nawet i zbroje, co z tego ze sie ludzie gapią??

przejade ttak głównym deptakiem i bede z siebie dumny mimo ze ludzie na rynku nie bedą mogli uwierzyc w to co widzą ;P

pozdro all
nowy sklep internetowy
www.netbike.pl
dopiero sie budujemy :)
Tribor
Kontakt:

Post autor: Tribor »

krabol masz racje niech ludzie wiedza ze jestes hardrockowcem laski na to leca:d
bez......
Krzywy
Kontakt:

Post autor: Krzywy »

hmm jak sie wyglebisz t bedziesz mial FUJ FEJS
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
FuGiS
Kontakt:

Post autor: FuGiS »

gdzieś mi zniknął post albo nie tu go napisałem ale reklamuje się jeszcze raz: http://allegro.pl/show_item.php?item=29559453
dzidek
Kontakt:

Post autor: dzidek »

dzidek
Kontakt:

sorry że taki offtopic troche ale nie będę niepotrzebnie zakładał nowego topicku
a więc
wiecie może ile waży Azonic T-55?
dualboy
Kontakt:

Post autor: dualboy »

to jest Polska dzidek :)
A tam
dzidek
Kontakt:

no niestety:(

ale jak będę kupował kask, a będę to napisze do nich czy by mi wysłali do Polski:d
qbek
Kontakt:

FuGiS

Post autor: qbek »

FuGiS jaki rozmiar tego ff
tnij.org/pink
freeride.swidnica.prv.pl
bikeaction.pl
KuMiK
Kontakt:

Post autor: KuMiK »

Quake - jeździłem w jakimś kasku firmy Rudy Project. Nie najnowszy już, ale i tak fajny. Ograniczenie pola widzenia to kwestia przyzwyczajenia - pojeździłbym godzine i nie czułbym różnicy.
I wierz mi, że chciałbym najpierw kupić full face'a - jeżeli trafi się okazja to tak zrobię....jak się nie trafi to najpierw orzech.
FuGiS
Kontakt:

Post autor: FuGiS »

rozmiar to L.Szczegóły w aukcji http://www.allegro.pl/show_item.php?item=29559453
brzydal
Kontakt:

Post autor: brzydal »

Borysewicz
yy ja mysle ze to syf ale dodaje odwagi :)
zdaza mi sie takowego uzywac ale nie jestem z tego dumny.

mozna by z tego zrozumiec ze uraz czaszki albo nos szczeki albo chociaz brak paru zębów to niezły hardcore i to to na czym zalezy w tym sporcie...

wstydzisz sie tego ze w sporcie na który przecietny człowiek patrzac ma juz conieco narobione w porach ty zakładasz kask?

zawsze mozna miec glebe nawet nie robiac trickow na hopie która zna sie od pieluszki. duza hopa duzy drop to hardcore ale kask hardcoru nie odbiera... jego brak na hardcorach to mojim zdaniem albo 100% pewnosc swojej techniki albo najnormalniejsza głupota.

w poznaniu lat temu 4-5 zabił sie adam pseudonim zając skakał z murku metr z kawałkiem miał nową dwópułke zciagneła go na glebe skrecil kark... i co to ma byc hardcore??

gdyby zajac mogł to teraz czytac to by sie na wasz ale wkurwił... chcecie tak skonczyc?

ff warto kupic bo zdrowie to podstawa a głowa jest przewaznie najwazniejsza...

najtanszy nowy ff to full comp 661(430 zł) zagadajcie gg 8038950 albo wstapcie na www.sklep.dirt.pl dostaniecie rabat
------------------
www.sklep.dirt.pl
------------------
Rozi
Kontakt:

Post autor: Rozi »

sam jezdze w ff ale przy skreceniu karku kask ci nic nie da :(
wd40
Kontakt:

Post autor: wd40 »

Ale moze uchronic przed polamaniem kregosluba na odcinku szyjnym. W sumie to gdzies juz ktos mowil o tym wypadku z murku.
ODPOWIEDZ