premiera NWD8
heh mam to samo, pozostaje nam APELOWAĆ do innych użytkowników o to ażeby po sciagnieciu zuploadowali nam film (oczywiscie po uweczesnym skonwertowaniu do mniejsze postaci) na jakiś torent czy yousendit itpTK pisze:wlasnie ja sie nie moge zalogować na extremebites ;/ może mi ktoś założyć konto i podać nick i passy na priva.. bardzo bym prosił bo ja coś mam popsute...

http://www.pinkbike.com/photo/924780/
naaakurwiaj!
naaakurwiaj!
how to...
czyli tak: rejestrujemy się na gmail.com najlepiej przez IE, potem ściągamy uTorrent a i rejestrujemy się na extremebits.org (mój firefox zablokował maila z extremebits
), szukamy tam nwd8 i potem odpalamy torrent'a przez ww program, u mnie samoczynnie zaczęło się ściągać po pewnym czasie, a w weekend czekałem 1,5doby i nic
ale to może przez ponowne założenie konta i ponowne ściągnięcie torrenta
jak narazie 69,1%, jak będę miał czas to postaram się to jakoś skonwertować i wrzucić 

http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=2366435
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
TK , klikasz na pierwszy plik jaki tam masz i uruchamia sie win rar. a jak nie to wlaczy win rara i nim otworz plik. wystarczy jeden, bo on Ci i tak calosc rozpakuje, tzn obraz plyty dvd. pozostaje tylko uruchomic obraz np MagicDisc'iem albo wypalić płytę...
Co do samego filmu- Coś innego niż 7 z pewnością, sprawdza sie że pażyste czesci nwd wychodza lepiej ; ) Z tym że nie wszystko mi się podobało... Segment Barrela był bardzo fajny, do tego soundtrack na poziomie, choć 50% kawałków się już słyszało i trochę dziwnie się to ogląda... Choć dirty przy remixie guns of brixton ryją beret, też konkret segment. Choć nie wiem czy wszyscy zauważyli, ale lokacje w ktorych jezdzili niektorzy riderzy można by było wyliczyć na palcach jednej reki. Mdło się robi gdy widzi się ridera jadącego 3 raz tą samą trasę tylko po innych liniach, i krecącego troche inne tricki...
podsumowywując - na pewno nie jest to film #1 roku 2007. Ale fason trzyma.
Co do samego filmu- Coś innego niż 7 z pewnością, sprawdza sie że pażyste czesci nwd wychodza lepiej ; ) Z tym że nie wszystko mi się podobało... Segment Barrela był bardzo fajny, do tego soundtrack na poziomie, choć 50% kawałków się już słyszało i trochę dziwnie się to ogląda... Choć dirty przy remixie guns of brixton ryją beret, też konkret segment. Choć nie wiem czy wszyscy zauważyli, ale lokacje w ktorych jezdzili niektorzy riderzy można by było wyliczyć na palcach jednej reki. Mdło się robi gdy widzi się ridera jadącego 3 raz tą samą trasę tylko po innych liniach, i krecącego troche inne tricki...
podsumowywując - na pewno nie jest to film #1 roku 2007. Ale fason trzyma.