Naklejki
Ja maile wysłałem do:
-Ns'a
-Velo
-Prodigy'a
-Alexrims'a
-Hayes'a
Z tego- od velo dostałem naklejki i katalogi (po wcześniejszym wysłaniu ankiety), Prodigy wysłało mi naklejki DunCona i downhill.pl kondona itd. (po wysłaniu im koperty), dziś dostałem naklejki od Alexa z Tajwanu- nie odpisali na maila i imię wzieli za nazwisko :p, Hayes sie odezwał i cały czas czekam.
Dziś jeszcze poszukam maila do Harfy i też wyśle...
-Ns'a
-Velo
-Prodigy'a
-Alexrims'a
-Hayes'a
Z tego- od velo dostałem naklejki i katalogi (po wcześniejszym wysłaniu ankiety), Prodigy wysłało mi naklejki DunCona i downhill.pl kondona itd. (po wysłaniu im koperty), dziś dostałem naklejki od Alexa z Tajwanu- nie odpisali na maila i imię wzieli za nazwisko :p, Hayes sie odezwał i cały czas czekam.
Dziś jeszcze poszukam maila do Harfy i też wyśle...
Przemek2 wiadomo każdemu chodzi o naklejki i inne pierdy ale ciesz sięz tego żęCI wogóle coś posłali bo jako tako oni z tego nic niemająa jak mają to niewiele.. z Velo napewno Ci przyślą jak wysłałeś im ankiete, a z duncona to nieiwme teżwysłąłem koperte i jesszcze nic... ale mam nadzieje że też coś podeślą 

Ogólnie, do DC nie warto nawet pisać, jeśli komuś zależy na naklejkach... przysłali mi 13 naklejek * * * * * * * * *.pl , 2 katalogi male prodigy, 1 DC, smycz i opaske... :/ Nic fajnego , zawiodłem sie na maxa, bo liczyłem, że dają naklejki w stylu te ramy z kości , etc jakieś loga DC... A tu beznadziejne naklejki reklamowe.
no ale co tam , liczy sie gest.
no ale co tam , liczy sie gest.
Dzisiaj wheeler przyszedł ---> nie warto, pińć takich samych naklejek i katalog
I burton ---> (z austrii) same naklejki ale fajne noi szkoda że to jest snowboardowe
Ale kurde wysłałem ze 30 maili ;pppp i tylko 11 odpisało, ale niektórzy nie odpisują tylko wysyłają od razu (harfa....., AMP, wheeler, burton)
I burton ---> (z austrii) same naklejki ale fajne noi szkoda że to jest snowboardowe
Ale kurde wysłałem ze 30 maili ;pppp i tylko 11 odpisało, ale niektórzy nie odpisują tylko wysyłają od razu (harfa....., AMP, wheeler, burton)

-
- Kontakt: