Witam jestem tu nowy i mam takie pytanie. Czy jak kupie sobie amora tego co w temacie to czy on nie popeka polamie itp?? waze okolo 55 kilo ale gadalem z kolesiem ktory mowil zebym go nie bral bo mi peknie. Ponoć ktores roczniki DJ mialy pekajace korony wiec niewiem i mam dylemat.
PS. Szukalem w forum takiego tematu ale nie znalazlem sorki jesli byl a ja zduplikowalem go.
model z 2007 jest git przyn ajmniej ja tak sądze nie powninien ci popekać no chyba że naprawdę ci sie nudzi i będzesz skakać z 10 metorwych hop na schody lub jakieś inne głupoty. Ten amor jest wytrzyamły ale do czasu jak każdy
W starszych dirt jumperach może i pękały, ale to już zostało dawno poprawione. Nie ważysz za dużo, bardziej bym się zastanawiał czy Ty nie "pękniesz" prędzej niż ten amorek .
Dokladnie przy twojej wadze to watpie zeby nawet te starsze roczniki popekaly, to nie jesr regula ze kazdy marzoch musi peknac na koronie, nadal sa w obiegu roczniki 03 w swietnym stanie.
No dzieki chopaki:D Ciesze sie ze pomogl mi ktos ze tak powiem z kad inąd niz moje miasto bo tak to jest ze jednemu peknie i potem wszyscy maja w opini ze pekaja wszystkie wszystkim;P