DIVERSE Night of the Jumps!
-
- Kontakt:
DIVERSE Night of the Jumps!
Siemaa!
Kto z was był? Jak wrażenia? Macie jakieś fajne fotki to zapodajcie, bo ja niestety nie mialem mozliwości zrobić :(
Kto z was był? Jak wrażenia? Macie jakieś fajne fotki to zapodajcie, bo ja niestety nie mialem mozliwości zrobić :(
Ride a Bike
-
- Kontakt:
Jozan szkoda że nie pomyslało sie bo by sie spotkanie userów dhzone zrobiło ;]
Jak dla mnie ten amerykanin i jeden z czechów tak kosili że szok... Szkoda że Bartek O. nie wszedł do finału, no ale trudno. Ważne że bf zrobił ;p Fajnie zgasił tą babke, jak powiedziała mu że bf nie robił wcześniej
:D:D
Jak dla mnie była wielka wada - prowadzący (ten facet i babka... nie dość, że nie wyraźnie gadała, to też tak mało fajnie) Siedziałem na zielonej strefie, a i tak gówno rozumialem czasem)
Jak dla mnie ten amerykanin i jeden z czechów tak kosili że szok... Szkoda że Bartek O. nie wszedł do finału, no ale trudno. Ważne że bf zrobił ;p Fajnie zgasił tą babke, jak powiedziała mu że bf nie robił wcześniej

Jak dla mnie była wielka wada - prowadzący (ten facet i babka... nie dość, że nie wyraźnie gadała, to też tak mało fajnie) Siedziałem na zielonej strefie, a i tak gówno rozumialem czasem)
Ride a Bike
kozak, byłem po raz drugi i równie bardzo mi się podobało .... tym razem było fajniej ze względu na to że miałem miejsce w zielonej strefie, a nie gdzieś pod sufitem jak rok temu :P Zaskoczony byłem tak małą ilością ludzi .... spodziewałem się że będzie full.
http://img134.imageshack.us/img134/3203/1ffbb5e0ac.jpg
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
LUDZIE!!!!! jezeli nie byliscie to poprostu zalujcie i juz zamawiajcie bilety na nastepne NOTJ!!!!!! Ja osobiscie bylem 1 raz i bylo *AJEBISCIE!!!!!!!!! poprostu nie da sie tego opisac !! Trzeba zobaczyc !!! Byl darmowy magazyn "motor" :P to jak sie przyszlo za wczesnie to mozna bylo poczytac :P a propo piosenek to jedna to napewno Killradio - scavenger
druga to MTV mash britney spears i linkin park (nie pamietam jaki tytul) P a i jakas tam byla ACDC tylko nie pamietam jaka :P Mialem zielony sektor po lewej stronie lozy i byl zajebisty widok ........... nie polecam miejsc z przodem i tylem do rampy :P
Bilety troche przydrogie al co tam :P raz sie zyje :P Jedyne co mnie zdziwilo to cena tych trabeczek z jakims gazem do robienia halasu - 40 zeta!!!!!! Wgmnie lekka przesada ! Ale Impreza ogolnie Zaje****** !!!!!!
druga to MTV mash britney spears i linkin park (nie pamietam jaki tytul) P a i jakas tam byla ACDC tylko nie pamietam jaka :P Mialem zielony sektor po lewej stronie lozy i byl zajebisty widok ........... nie polecam miejsc z przodem i tylem do rampy :P
Bilety troche przydrogie al co tam :P raz sie zyje :P Jedyne co mnie zdziwilo to cena tych trabeczek z jakims gazem do robienia halasu - 40 zeta!!!!!! Wgmnie lekka przesada ! Ale Impreza ogolnie Zaje****** !!!!!!
Byłem w 2 dzien było poprostu przejebanie, tak tak juz ktos napisał tego nie da sie opisac, trzeba zobaczyc!!! Mielismy bilety po 50zł a siedzielismy w 1 rzedzie
nie było problemu wystarczyło szybko przejsc jak ochroniarz sie odwrocił ;P troche zdjec jest, ale duzo zajmuja jak bede miiał czas to gdzies wrzuce
Muzyka tez była przejebana :P Mi sie ten zespół w przerwie (Milczenie Owiec) cholernie podobał
a co do muzyki z samych zawodów to zapamiętałem tylko AC/DC - Highway to hell. Zdziwiło mnie własnie tylko to ze było dosc mało ludzi, ale kto nie był niech żałuje ;P

http://sstanikk.pinkbike.com/album/Freeride/