Manitou sherman - serwis ? / i jaki olej

Durf
Kontakt:

Manitou sherman - serwis ? / i jaki olej

Post autor: Durf »

cześć,
z racji, że zaczeły mi się ferie, jest troche wolnego czasu to chcialbym zrobić serwis amorka - dokładnie Manitou Sherman Flick+ 2005 TA 150/110. No więc jeden poradnik juz mi się udało zdobyć - http://www.sendspace.com/file/abdlcy - wydaje się być całkiem dobry, ale jeszcze chcialbym was prosić o jakies małe porady. Na co najbardziej uważać, żeby niczego nie zepsuć ? Ew. może ktoś by mogl sciagnac ten poradnik i zobaczyc czy wszystko jest w nim tak jak trzeba ? No i jeszcze mam pytanie co do oleju, czy ten Valvoline Motorcycle Fork Oil 5W20 bedzie odpowiedni ? Albo co innego polecacie do shermana, najlepiej jak najtanszego ? Pozdrawiam i czekam na sensowne odpowiedzi ;)
Olek_Drag
Kontakt:

Post autor: Olek_Drag »

:) widze ze moj poradnik nadal istnieje :) w kazdym razie chcialem tylko napisac tyle jak bedziesz rozbieral i sciagniesz dolne lagi zwroc uwage na podkladni na dole "szaszlykow" ktore maja gdzie isc :) poniewaz jest to najczestszy problem przy rozbieraniu shermana i duzo ludzi o to pyta :) ja osbiscie jezdze na tym oleju jak pisalem w poradniuku i jest okej paru znajomych tez uzylo tego oleju i byli zadowoleni :) pozdro i powodzenia przy serwisie :)
Pitbull '06+Sherman Flick Plus '05
maDesign
Kontakt:

Post autor: maDesign »

nie ma poradnika :( a przydał by sie bo jeszcze sa ludziska co maja shermany po dzis dzien
... . . .. .. .. . . www.madesign.prv.pl . .. .. .. . . . . . .. . ..
emhyr
Kontakt:

Post autor: emhyr »

KURWA!!! temat z LUTEGO !!!!! czytac umiesz?!!!!!!!!
Bombell
Kontakt:

Post autor: Bombell »

maDesign Bosze ale z ciebie archeolog :-/ jesli chcesz miec poradnik to najlepiej zglos sie do autora "Olek_Drag"
ODPOWIEDZ