cześć,
z racji, że zaczeły mi się ferie, jest troche wolnego czasu to chcialbym zrobić serwis amorka - dokładnie Manitou Sherman Flick+ 2005 TA 150/110. No więc jeden poradnik juz mi się udało zdobyć - http://www.sendspace.com/file/abdlcy - wydaje się być całkiem dobry, ale jeszcze chcialbym was prosić o jakies małe porady. Na co najbardziej uważać, żeby niczego nie zepsuć ? Ew. może ktoś by mogl sciagnac ten poradnik i zobaczyc czy wszystko jest w nim tak jak trzeba ? No i jeszcze mam pytanie co do oleju, czy ten Valvoline Motorcycle Fork Oil 5W20 bedzie odpowiedni ? Albo co innego polecacie do shermana, najlepiej jak najtanszego ? Pozdrawiam i czekam na sensowne odpowiedzi ;)
Manitou sherman - serwis ? / i jaki olej
:) widze ze moj poradnik nadal istnieje :) w kazdym razie chcialem tylko napisac tyle jak bedziesz rozbieral i sciagniesz dolne lagi zwroc uwage na podkladni na dole "szaszlykow" ktore maja gdzie isc :) poniewaz jest to najczestszy problem przy rozbieraniu shermana i duzo ludzi o to pyta :) ja osbiscie jezdze na tym oleju jak pisalem w poradniuku i jest okej paru znajomych tez uzylo tego oleju i byli zadowoleni :) pozdro i powodzenia przy serwisie :)
Pitbull '06+Sherman Flick Plus '05