Pytanie..Grimeca s12
-
- Kontakt:
Pytanie..Grimeca s12
Witam mam zamiar kupić te heble ( raczej kupie ). Ale czytałem gdzieś w necie że pęka przewód i trzeba kupić jakiś Jagwire? ( mam amor jedno półkowy ) Czy to prawda ? Ogólnie czytałem że hamulec jest bardzo dobry i mocny jak żyleta. Jak wiecie to napiszcie jeszcze jakie są jego minusy??? 

minusem są tarcze w rozmiarach 200mm z małą powierzchnią tarczy i zacisk typu IS2000 co uniemożliwia zmieszczenie zamienników tarcz, jak również utrudnia montaż w nietypowych widelcach.
Technicznie bdb hamulec, osobiście jeździłem dłużej na SYS8 i bardzo polubiłem charakterystyke pracy tego hamulca.
jeśli pasuje Ci do widelca, bo z tyłem nie ma problemu to za nowe ceny na www.rowerowy.com nic tylko brać..
Sam chciałem kupić sobie tył ale wolałbym klamkę ze "słoiczkiem" a nie płaską, takowych niestety nie mają w tym sklepie więc wybór padł na HOPE-a ;]
btw www.dh-zone.com/forum/search.php bo było...
Technicznie bdb hamulec, osobiście jeździłem dłużej na SYS8 i bardzo polubiłem charakterystyke pracy tego hamulca.
jeśli pasuje Ci do widelca, bo z tyłem nie ma problemu to za nowe ceny na www.rowerowy.com nic tylko brać..
Sam chciałem kupić sobie tył ale wolałbym klamkę ze "słoiczkiem" a nie płaską, takowych niestety nie mają w tym sklepie więc wybór padł na HOPE-a ;]
btw www.dh-zone.com/forum/search.php bo było...
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: