czesc
czesc
czesc.jestem tu nowA:).. chcialam sie przywitac z wszystkimi juz troche czytalam jak sie tu produkujecie i ogolnie fajnie..
no to moze napisze cos o swoim rowerkowaniu.na razie jezdze na rowerze rastabandity,wychodzi mi bunny hop na tyle ze rozpreza mi sie tylna opona :P a przod to jakos z 15cm...a raz wyszlo mi tak ze caly rower w powietrzu.(grrr.jak to brzmi...) na 7mm... bardzo mi sie to podoba
moze powiem wam jaki bede miala rower zebyscie cos mi pomogli dobrac albo zmienic:)
amstaff 2004 oliwkowy w zlote kwiaty:))))))))
do tego stery dm,amor to jaki podobno marzocchi air comp czy jakos tak 85 albo 100 mm..kierownica north shore,most north shore,sztyca i siodło jakies..przezutka sora manetka alivio,klamki i hample sram5.0 kola na dm24/dt champion i piasty jakies ns albo winzip i oponki maxxis larsen 2,2...i nie badzcie naiwni to rasta pisal o tych czesciach bo ja wcale sie nie znam ale do czasu
aha i zapomnial o korbach no wiec truvativ hussefelt oczywiscie:)
i do uslyszenia za rok bo pewnie sobie troche po mnie pojedziecie;)
aha mam na imie basia i jestem z warszawy
no to moze napisze cos o swoim rowerkowaniu.na razie jezdze na rowerze rastabandity,wychodzi mi bunny hop na tyle ze rozpreza mi sie tylna opona :P a przod to jakos z 15cm...a raz wyszlo mi tak ze caly rower w powietrzu.(grrr.jak to brzmi...) na 7mm... bardzo mi sie to podoba
moze powiem wam jaki bede miala rower zebyscie cos mi pomogli dobrac albo zmienic:)
amstaff 2004 oliwkowy w zlote kwiaty:))))))))
do tego stery dm,amor to jaki podobno marzocchi air comp czy jakos tak 85 albo 100 mm..kierownica north shore,most north shore,sztyca i siodło jakies..przezutka sora manetka alivio,klamki i hample sram5.0 kola na dm24/dt champion i piasty jakies ns albo winzip i oponki maxxis larsen 2,2...i nie badzcie naiwni to rasta pisal o tych czesciach bo ja wcale sie nie znam ale do czasu
aha i zapomnial o korbach no wiec truvativ hussefelt oczywiscie:)
i do uslyszenia za rok bo pewnie sobie troche po mnie pojedziecie;)
aha mam na imie basia i jestem z warszawy
przyznaję się do ciebie rastabandita:P
-
- Kontakt:
czesc ci
widze ze ostro katujesz kompa i uczysz sie czesci na pamiec:)niezle niezle:Prowerek bedziesz miala calkiem zajebisty z tego co mi wiadomo:))))
boze jak dziwnie sie do ciebie pisze jak jestes w tym samym pokoju:)))))))
to ja moze juz skoncze
paps
p.s.przywitajcie sie bo bedzie jej przykro:(
:)
pzdr
widze ze ostro katujesz kompa i uczysz sie czesci na pamiec:)niezle niezle:Prowerek bedziesz miala calkiem zajebisty z tego co mi wiadomo:))))
boze jak dziwnie sie do ciebie pisze jak jestes w tym samym pokoju:)))))))
to ja moze juz skoncze
paps
p.s.przywitajcie sie bo bedzie jej przykro:(
:)
pzdr
http://www.pinkbike.com/photo/783857/
http://www.djshadow.com/videos/player/6/quality/hi
http://www.djshadow.com/videos/player/6/quality/hi
-
- Lokalizacja: Allenstein - Tak Sie Nazywal Olsztyn Za Czasow Prusow...
- Kontakt:
heyah !
ile masz lat ???
moze dasz nam jakies foty, zebysmy wiedzieli z kim mamy do czynienia... :D
moze byc link chyba ze wolisz na maila:
justindc@o2.pl
czekam zniecierpliwiony...
...ale fajnie jak sa dziewczyny na forum...
ile masz lat ???
moze dasz nam jakies foty, zebysmy wiedzieli z kim mamy do czynienia... :D
moze byc link chyba ze wolisz na maila:
justindc@o2.pl
czekam zniecierpliwiony...
...ale fajnie jak sa dziewczyny na forum...
Co Tak Tanio?
Tak Może Być Tylko U KRABOLa
www.netbike.pl
Tak Może Być Tylko U KRABOLa
www.netbike.pl
-
- Kontakt:
ja powiem ze Basia jest bardzo ladna :) ... ( rasta... nei przejmuj sie mam dziewczyne ) :P (jak by co to ja przemooo tylko mam nowy nick ) pamietasz co powiedzialem tam pry tych duzych schodach o nauce ?? he he ... no ja bym radzil rame dangerous mike ... i amor suntour duro ... to bedzie lepsze ...
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=273129
no wiesz Karpiel najpierw piszesz "zebysmy wiedzieli" a potem zaraz swojego mejla. Jak wszyscy to wszyscy. Kazdy che wiedziec z kim pisze.
Proponuje żeby koleżanka na Pinkbike'u konto założyła zdjęcie wleiła i problem z głowy :D
Do jutra wpadnie tu może ze 100 osób i ja nie wierze żeby komuś chciało by sie wysyłac każdemu swoje zdjęcie mejlem.
Na to jest Pinkbike.
Kto jest za??
Proponuje żeby koleżanka na Pinkbike'u konto założyła zdjęcie wleiła i problem z głowy :D
Do jutra wpadnie tu może ze 100 osób i ja nie wierze żeby komuś chciało by sie wysyłac każdemu swoje zdjęcie mejlem.
Na to jest Pinkbike.
Kto jest za??
cze
hamaczki tzn klamki sram blee.......... do dupy a aa i kup sobie jakies ochraniacze kask itd kask najlepiej ff zebys sobie twarzy nie z orala
tnij.org/pink
freeride.swidnica.prv.pl
bikeaction.pl
freeride.swidnica.prv.pl
bikeaction.pl
-
- Kontakt: