Kryty spot - ŁÓDŹ
Kryty spot - ŁÓDŹ
Jako, ze dalej nikt nas zadnym krytym skateparkiem nie chce uraczyc, alternatywabmx podobno cos ma zrobic na ta zime ale oni za nami nie przepadaja wiec...
poszukujemy jakies krytej miejscowki, pustostanu gdzie mozna by postawic jakis quarter, funbox itp. nie musi byc duze, nie musi byc blisko czegos byle dalo sie tam jezdzic w zime i zeby nas tam nie zabili i nie wygonili.
ktos cos zna, pomoze? nie wierzez ze w 2gim najwiekszym miescie w polsce nie ma jakiegos miejsca pod dachem, zwlaszcza ze to miasto fabryczne...
Rowerzysci z LDZ pomozmy sobie nawzajem, cos musi sie da zrobic! :)
pzdr.
poszukujemy jakies krytej miejscowki, pustostanu gdzie mozna by postawic jakis quarter, funbox itp. nie musi byc duze, nie musi byc blisko czegos byle dalo sie tam jezdzic w zime i zeby nas tam nie zabili i nie wygonili.
ktos cos zna, pomoze? nie wierzez ze w 2gim najwiekszym miescie w polsce nie ma jakiegos miejsca pod dachem, zwlaszcza ze to miasto fabryczne...
Rowerzysci z LDZ pomozmy sobie nawzajem, cos musi sie da zrobic! :)
pzdr.
http://www.pinkbike.com/photo/944642/
oneeighties!
oneeighties!
przy kauflandzie na zgierskiej jest stara drukarnia, mieszka tam paru bezdomnych(na zime chyba sie przenosza do schroniska) jezdzi tam paru moich kumpli na deskach i tych bezdomnych znaja wiec nie powinni nikogo pogryzc... nie wiem tylko ile tam jest miejsca bo dawno tam nie bymem a czesc dachu sie zawalila... w najbliszym casie wpadne na miejsce i sie wszystkiego dowiem 

ashes to ashes...
-
- Kontakt:
no jak juz pisalem podobno alternatywa cos kombinuje ale niestety 26" nie beda tam zbyt mile midziane... a to co kiedys w ferie bylo organizowane przez mojego kumpla ktory na rolkach jezdzi i ciezko to bedzie powtorzyc, a na dluzszy okres to juz w ogole odpada.
oneeighties!
oneeighties!
no z ta drukarnia to nie jest głupi pomysł
... i w sumie tez mam bardzo bliziutko, nawet bardzo bardzo... z tego co sie orientuje to na samym dole w tych pomieszczeniach od strony stacji benzynowej, jest dosc wysoko, ale moge sie mylic, ostatnio tam właziłem chyba z 4 lata temu, wiec dobrze nie pamietam...

No Risk No Fun
odrazu wam mówie, że nikt prywatny wam nie pozwoli nic u siebie robić , z prostego powodu - jak coś wam sie stanie, to rodzice mogą mieć rozszczenia do niego.
W pustostanach często są żule, ta drukarnia fajna, ale ja bym troche peniał tam jeździć, bo o 15 robi sie ciemno, a tam jedyne światło to od strony stacji, ale chyba zasłonięte... Dobrze by było sie do UMŁ przejść, zapytać... Ale znając życie to wam utrudnią, zamiast pomóc. Koło ronda, tam gdzie jest ten klasztor coś chyba jest jeden duży pofabryczny pustostan (reklamy tam na nim chyba są tylko )
Eh, powodzenia
W pustostanach często są żule, ta drukarnia fajna, ale ja bym troche peniał tam jeździć, bo o 15 robi sie ciemno, a tam jedyne światło to od strony stacji, ale chyba zasłonięte... Dobrze by było sie do UMŁ przejść, zapytać... Ale znając życie to wam utrudnią, zamiast pomóc. Koło ronda, tam gdzie jest ten klasztor coś chyba jest jeden duży pofabryczny pustostan (reklamy tam na nim chyba są tylko )
Eh, powodzenia

xxxxxxgdzie kolo ronda (i ktorego?:)) co do prywatnych miejsc to nie mam zamiaru tam niczego szukac, a z drukarnia niestety tak bedzie wiec jesli cokolwiek wypali to bedzie to tylko miejscowka do jezdzenia w dzien... ale coz, zawsze cos, nie?
z UŁ nie ma co kombinowac, alternatywabmx miala plany,legalnie, oficjalnie wszystko bylo dopracowane, wszystko przeszlo przez radnych i ostatecznie jak zwykle nic nie wypalilo, norma...
z UŁ nie ma co kombinowac, alternatywabmx miala plany,legalnie, oficjalnie wszystko bylo dopracowane, wszystko przeszlo przez radnych i ostatecznie jak zwykle nic nie wypalilo, norma...
oneeighties!
oneeighties!
lloll666miales opowiedziec i co? :P
ja bylem dzisiaj ale tylko tak powierzchownie(nie chcialem sie tam glebiej pakowac sam z rowerem) i powiem Wam, ze jest obiecujaco... tam najblizej ulicy nie ma tak duzo gruzu na podlodze, o wysokosc nie ma sie co martwic(ze 4m spokojnie)...
wg mnei potrzebujemy jakis szufli/lopat, pare osob, troche palet, sklejki i mamy skatepark jak marzenie:) kto sie pisze do pomocy? :>
ja bylem dzisiaj ale tylko tak powierzchownie(nie chcialem sie tam glebiej pakowac sam z rowerem) i powiem Wam, ze jest obiecujaco... tam najblizej ulicy nie ma tak duzo gruzu na podlodze, o wysokosc nie ma sie co martwic(ze 4m spokojnie)...
wg mnei potrzebujemy jakis szufli/lopat, pare osob, troche palet, sklejki i mamy skatepark jak marzenie:) kto sie pisze do pomocy? :>
oneeighties!
oneeighties!
sorry ale nie bylo czasu
jutro zwiedze z kumplem calosc
wlasnie jezeli chodzi o drewno to jak chyba kazdy wie robia lodzki tramwaj.... i jakies 200m od drukarni jest taaaaaaaaaaaaaki stos palet ktory mozna "pozyczyc" i sprawa drewna za nami
(palet jest co najmniej 30 tylko trzeba sie pospieszyc bo moga wywiezc)

wlasnie jezeli chodzi o drewno to jak chyba kazdy wie robia lodzki tramwaj.... i jakies 200m od drukarni jest taaaaaaaaaaaaaki stos palet ktory mozna "pozyczyc" i sprawa drewna za nami

ashes to ashes...
-
- Kontakt:
-Przemooo- o bezdomnych sie nie martw na terenie jest pelno drewna
bylem dzisiaj na obchodzie i jest w srodku kompleksu jest nienajgorsza hala tylko trzeba wyprzatnac gruz, hala ma 3-4m wysokosci wiec quater powinien wejsc, tylko w srodku bedzie pizdzic bo to prawie scian nie ma, ogolnie w tej chali mozna zrobic calkiem przyzwoity skate park
toche gozej z menelami, mieszka tam taki stary bezdomny Pan Lucjan, spoko gosciu, skaterzy go znaja, on sie czepiac nie bedzie, ale wprowadzila sie na teren rodzina: gosciu z zona i dzieckiem, i jak ziomek jezdzil na desce, to gosciu do niego z nozem przylecial i kazal wypier$#%ac, moze sie wyprowadza a jak nie to trzeba bedzie zrobic z gosciem porzadek
, znaczy ta rodzinka mieszka pod mini skateparkiem deskowcow i moze za bardzo halasowali, a hala jest na paterze oddalina od nory tej rodzinki o jakies 30-40m wiec moze nie bedzie sie rzucal, jezeli cos jeszcze chcecie wiedziec to pytajcie 
bylem dzisiaj na obchodzie i jest w srodku kompleksu jest nienajgorsza hala tylko trzeba wyprzatnac gruz, hala ma 3-4m wysokosci wiec quater powinien wejsc, tylko w srodku bedzie pizdzic bo to prawie scian nie ma, ogolnie w tej chali mozna zrobic calkiem przyzwoity skate park
toche gozej z menelami, mieszka tam taki stary bezdomny Pan Lucjan, spoko gosciu, skaterzy go znaja, on sie czepiac nie bedzie, ale wprowadzila sie na teren rodzina: gosciu z zona i dzieckiem, i jak ziomek jezdzil na desce, to gosciu do niego z nozem przylecial i kazal wypier$#%ac, moze sie wyprowadza a jak nie to trzeba bedzie zrobic z gosciem porzadek

ashes to ashes...