Wkręcanie suportu i kłopoty z kluczem...
Wkręcanie suportu i kłopoty z kluczem...
Siema. Powiem krótko - kupiłem hard barra - chcę wkręcić a tu klucz nie dostaje mi do tycz ząbków w które mał wejść :? Patrze, a tam mi jakieś podkładki dystansowe go blokują, których za chu@#$a nie idzie zdjąć :| Wie ktoś może, jak to zrobić?
siwy-84 Mam normalny klucz - jeden suport już tym wkręcałem i wykręcałem, i tam też były takie tulejki dystansowe, z tym, że tam bez problemu je zdjąłem, wkręciłem i założyłem, a tu? Próbuję je podważyć śróbokrętem i nożem - ni chu.ja
Nie wie ktoś jak to zdjąć? Bo na klucz kolejnych 20 peelenów wywalać nie chce, a z tego co mierzyłem suwmiarką - brakuje mo 0.5mm żeby nałożyć klucz na te tuleje 

to nie tak do konca... Klucze te wygladaja identycznie tylko srednica wewnetzna sie w nich rozni o dziesiate milimetra i te z mniejsza nie dochodza do gniazda pakietu, tylko sie opieraja na kołnierzu osi ktorego nie da sie zdjac zazwyczaj. Pakiet jest w porzadku wiec sie nie martw, idz do jakiegos wiekszego serwisu i tam na pewno maja odpowiedni kluczyk a wkreca ci to za pol darmo.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
http://www.endura.pl