- super trasa - byłem w wakacje w tej kopalni (mam niedaleko) i marzyło mi sie zjechac w tej kopalni - naprawde tam jest super ! dlugosc chyba mozna zaplanowac wg uznania organizatorow od 1-5km, czasami wąsko i czasami duzo miejsca na jakies dropy itp. długosc tych schodow (ktore sa przy koncu szybu-pewnie to bedzie przedostatni odcinek) chyba około 600-800 metrow! (na oko, mozliwe ze nawet wiecej). Na worku jest tam trasa zjazdowa i zacinac mozna z 50-60 kmh. wiec na fulu mozna spokojnie pokonac ta bariere predkosci (co bedzie niebezpieczne bo nie wiem jak sprzet). zastanawiam sie czy na tych schodach ktore NIE są typowe, opony dadzą rade? (beda parły ostrym kantem na koło).
- wyjazd do gory chyba odbywa sie dla pieszych wagonikami czyli kolejką (oprcz oczywiscie schodow)
- proponuje za wszelka cene wmieszac media w sprawe, da sie napewno bo sa takie mozliwosci, a nawet jesli nie to nagrac film (kilka kamerek nawet aparatow cyfrowych) - bo jeszcze mozna za to kase wycisnac w tv krakow - wyemitowac w tvp3 bo moze to byc aktrakcyjnie podane co pociagnie na przyszłosc korzysci ( na wzor juz wymienianego redbula)
- postarac sie o sponsorow z rejonu krakowskiego - jesli bedzie spawa w mediach > bedzie kasa >> kasa od sponsorow
oczywiscie wydaje sie proste a trudne do zrobienia, ale moze sie udac i to moze byc totalny sukces. pozdr