DH filmik zrobiony na spontanie:)

pepikDH^
Kontakt:

DH filmik zrobiony na spontanie:)

Post autor: pepikDH^ »

Witka,jak ktoś ma ochotę obejrzeć kilkuminutowy filmik z klasycznego DH z odrobiną błotka przy muzie "Blood for Blood-Love Song" to ZAPRASZAM

http://www.pinkbike.com/video/5463/

http://www.sendspace.com/file/ylzfbi - a tu dużo lepsza wersja Full screen do pobrania:)

nakręcony aparatem ale nie jest tak źle(640x480:P)
Digas
Kontakt:

Post autor: Digas »

no nie powiem nie powiem :) calkiem sexy :)
maDesign
Kontakt:

Post autor: maDesign »

a ja powiem ze pierwszy raz słysze muze "nie dla ciot". Bo zagralisście muze adekwatną do obrazu ! czyli "umówmy sie" że czad (uwazam ze jesli kopniecie jakikolwiek utwór grupy Cannibal Corpse bedzie ona jeszcze bardziej adekwatna do "Naszego Sportu" który dla ciot raczej nie jest). Bo zazwyczaj słysze "muzyczke lalusia" wpleciony w sport extremalny ...oczywiscie nie chce nikogo urazić - stwierdzam racjonalny fakt

odnośnie samego filmu: porostu LUX! - napiszcie gdzie jezdziliscie(gdzie ta góra klenina?), bo nie znany dla mnie ten krajobraz, a bardzo fajna trasa
... . . .. .. .. . . www.madesign.prv.pl . .. .. .. . . . . . .. . ..
Spaced
moderator
Kontakt:

Post autor: Spaced »

maDesign no comment, naprawde...

Niezła jakość tam wam wyszła tyle, że troche chilloutowe te tracki. Ogólnie filmik fajny i rozumiem, ze wszystkie poza drogami zasypane już. Ehh Niech albo walnie dobrze sniegiem na deske albo niech sie odwali i da na biku jezdzic. Irytujaca ta pogoda sie robi.
pepikDH^
Kontakt:

maDesign Kamienica i ta lokalna górka - Klenina leży ok 40km od Myślenic w strone połdnia(drogą przez Mszane Dolną)
Plusem tej górki jest to że na sam szczyt prowadzi droga asfaltowa i można sobie autem podjezdzać..swoją drogą to tym asfaltem też sie fajnie zjezdza:D ja straciłem tam kiedyś jednego(drugi sie wrósł) zęba a kumpel ma sznita na brwi po źle zebranych zakrętach hehe :twisted:

Propo ścieżki to jest ona o 70% dłuższa i troche bardziej urozmaicona ale w dolnej części płynie po niej potoczek teraz :) Pozatym nie nagrywaliśmy dużo bo się już ściemniało i aparat nie wydalał .
Pozdro
Sztywniak
Kontakt:

Post autor: Sztywniak »

fajne, fajne przyjemnie sie ogladalo :) i muzyka bardzo pozytywna :D
pepikDH^
Kontakt:

podaję dużo ładniejszą wersje Full Screen do pobrania jakby ktoś chciał:)

http://www.sendspace.com/file/ylzfbi
Chrabał
Kontakt:

Post autor: Chrabał »

maDesign. no tak, każdy kto nie jest jak ty elo-madafaka-hartkur-satan-666-emo-ziomem , jest ciotą, a kazda muza inna niż taki jazgot to muzyka dla ciot.
Zastanów się co piszesz bo chyba nie masz pojęcia o klimacie tego sportu.
http://img134.imageshack.us/img134/3203/1ffbb5e0ac.jpg
-_IrO.Com_-
Kontakt:

Post autor: -_IrO.Com_- »

maDesign pie rdolisz głupoty i chyba ,,nie masz pojecia o klimacie tego sportu''
ogólnie filmik nie ciekawy.(zero skoków) a co do miejscówki to fakt ze jest zajebista.
pepikDH^
Kontakt:

-_IrO.Com_- nie było skoków bo to klasyczne DH :P żartuję
tak naprawdę to planujemy tam kiedyś zrobić zawody jedno dniowe,poustawiać drewniane hopki itp. na stałe niema sensu bo zaraz by zniszczyli:/ kiedyś koło tej trasy zbudowaliśmy NS'a i nie postał długo...

Co do muzy to nie widzę przeszkód żeby montować filmiki DH z np D'N'B'em albo jakąś spokojniejszą muzą,zależy od montażu itp
Ale jak to mawiał mój dziadek"Hardcore musi być zachowany"hehe :twisted:
-_IrO.Com_-
Kontakt:

no właśnie szkoda, że zawsze komuś muszą przeszkadzać jakieś hopki. A jeśli chodzi o muze to zalezy jak kto woli. Nie lubię metalu i dlatego preferuje do filmików jakaś rock'ową muzyczke albo hip - hop chociaż hip - hop bardziej nadaje się do filmików street'owych.
filmiki bez skoków są przynudzające bo właśnie skoki są tym najbardziej zajebistym w tym sporcie.:)
Sztywniak
Kontakt:

Post autor: Sztywniak »

-_IrO.Com_- pisze:filmiki bez skoków są przynudzające bo właśnie skoki są tym najbardziej zajebistym w tym sporcie.Smile
moim zdaniem sie mylisz i to bardzo. wedlug mnie skoki sa tylko dodatkiem do prawdziwej jazdy. bez nich dh na pewno by sie obeszlo, ale nie ulega watpliwosci ze sa nieodlaczna i bardzo fajna czescia tego sportu, ale nie sa najwazniejsze

sorry za maly off top
maDesign
Kontakt:

Post autor: maDesign »

...no tak, Chrabal i -_IrO.Com_- itc.

Może sie spodziewałem ze zrozumiecie kontekst o jaki mi chodziło ale... mozliwe ze przegiolem w opisie jaki podałem wyzej

Jaka muzyka moze oddac klimat tego sportu jeśli nie coś mocnego?

tu jest natura, piekno i wolność hehehe:
http://youtube.com/watch?v=I2PzagXsD0Y
(prosze o nie traktowanie tego az tak na serio)
... . . .. .. .. . . www.madesign.prv.pl . .. .. .. . . . . . .. . ..
-_IrO.Com_-
Kontakt:

Sztywniak Chodziło mi ogólnie o cały sport. a nie o jego odmianę. W DH owszem sama jazda jest czymś fajnym ale skoki są widowiskowe a sama jazda raczej nie. Podstawą Dirt'u street'u freeride'u są właśnie skoki :)
maDesign wiem o co ci chodziło. Ale ty uważasz że w filmie DH musi byc ciężki metal (rozumiem słuchasz metalu podoba ci sie OK) a inna muzyka to tylko dla ciot.
Otóż ja myślę że wklejenie jakiegoś hip-hopowego podkładu będzie jak najbardziej na miejscu. A hip hop to nie muza dla ciot (jak to określiłeś)
ODPOWIEDZ