Dartmoor.
-
- Kontakt:
Tu się musze z toba zgodzic ze nie jestem zdecydowany, a czy sklep to nie za dobre zrodlo info hmmm...
CZytał recenzje na temat aganga i dc amstaff, no najlepsze nie są sporo 1 jest, że pod glówką poszły.
Ja swoją wagę mam jak mówiłem, wiec nie chce zeby sie rama połamała z tego co wiem dm jest nawet OK.
CZytał recenzje na temat aganga i dc amstaff, no najlepsze nie są sporo 1 jest, że pod glówką poszły.
Ja swoją wagę mam jak mówiłem, wiec nie chce zeby sie rama połamała z tego co wiem dm jest nawet OK.
GG. 7664078.
Pisz!
Pisz!
Wiesz co stary, byłem w takiej samej sytuacji niedawno. Też ważę ponad 100kg, po złamaniu ramki do XC zdecydowałem się pójść w kierunku bardziej "wytrzymalszego" sprzętu. Teraz jeżdżę na Scott YZ2 + manitou Stance Blunt 130 i mnie taki set odpowiada, geometria daje możliwość pojeżdżenia po mieście, poskakania na niej ale, kiedy wjedzie się na niej w góry, to da się spokojnie podjeżdżać i czerpać przyjemność z jazdy. I popieram to co mówi Bombell i brooce apropo Amstafa, to jest dobra ramka, sam żałuję że jej nie wziąłem ale akurat ta się trafiła w dobrej okazyjnej cenie więc nie było co wybrzydzać. I enduro HT jest jak najbardziej wporządku.
Patrzac pod wzgledem FR... ja swojego aganga nie oszzcedzalem, przezyl dropy po okolo 5m, i rok w lekkiej frce, zalczylem na nim jedne zawody 4x, a kolejny wlasciciel byl na nim na zawodach dh i idzie dalej do spzredazy, owszem pekaja i to nawet u mnie w miescie, kolo urwal glowke w 24 ale jak skakal dropy na proste z kilu metrow to sorry :-/ramzess_lodz pisze:dm jest nawet OK.
Rock Shock Pikeramzess_lodz pisze:A co do amora jaki do 1000- 1200 zł polecacie.
Rzeczywiście są tacy idioci :P Ja o pękniętym amstaffie jeszcze nie słyszałem, poza tym jest nowa wersja na 2008 rok, z rurami hydro-form'owanymi, co ma dodatkowo zwiększyć wytrzymałość i obniżyć wagę...Bombell pisze:skakal dropy na proste z kilu metrow to sorry
I widziałem kolesi na Amstaffie w zawodach DH superligi, a także pocinających na niej w XC więc widać, że jest to uniwersalna ramka

http://brooce.pinkbike.com
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: