Trzeba tez wiedziec ze ten typek moze czytac ten post !!! Wiec zgłaszac takich debili na policje bez wyjątków - TĘPIĆ chamstwo i złodzieji i nie ma listosci dla sk..wys..ów ! ! !
Błażejj, moje archiwum pełne z troche ponad 3 lat zajmuje 22,4 mb :P sam plik archives...pisze średnio, pomnozyć to przez jkaies dwa i średnią lb użytkowników i wyjdzie mniej wiecej :> tak mi sie wydaje
elo. Niestety ja sie dałem nabrać. kolo sprzedawał 66 rc2x za 1250zł przelałem mu kase i słuch o nim zaginą.wiem ze kolo zmnia nr tel i adresy.tłumaczy sie ze ma konto na allegro tylko zablokowali mu (z jakiegoś głupiego powodu), niewysyła za pobraniem ani nieche odbioru osobistego.Byłem ze sprawą na policji i powiedzieli mi ze niema szans na odzyskanie kasy.(a niełem jego dane i wydruki z gg)
aa i moge dostać jego dane. bo mam kumpla co jego stara robi w banku i nawet na policji mi powiedzieli ze moge taz zrobić. ale nic mi to nieda bo jak bym miął nawet te prawdziwe dane, i pojechałbym mu napierdolić to on mnie moze podaćdo sądu o pobiecie(wiec aby jeszcze wiecej kłopotów). Ale przepuszczam ze koleś skacze na roweze bo wie co nieco.... wiec przepuszczam ze w łodzi musi mieć jakiś kumpli i oni pewno wiedzą o tym ze oszukuje tylko niechcą go wysypać...
szok231 to jak taki poczuł sie nietykalny to skoro mozesz miec jego dane to jedz do niego z kumplami, wpierdolcie mu na ulicy tak zeby nie wiedział od kogo dostał i by mial delikatną nauczke, prawnie w tej sytuacji już raczej nigdzie nie dojdziesz a dla własnej satysfakcji możesz coś zdzialać . Jak byś mógł załatwić to wyślij mi jego dane na pw. Pozdro