to polec mi jakis inny amor ale nie dwupolka bo i tak bede na woisne zmieniac bo ten juz byl serwisowany i nie jestem za niago pewien byly wymieniane dolne golenie bo sie zrobily w *** luzy, a po druge to juz mnie wkorwia ze mam ograniczony skret idt. i podaj cene jak bys mogl. mysle o boxserze ale nie wiem jak z cenami za nowe...
leszek;) Sie nie dziwie ze nie ejstes z duro zadowolony bo nikt chyba z tego nigdy nie byl zadowolony, a bys powiedzial do czego to chcesz i ile masz kasy. A co do stanca to mialem okazje jezdzic na bluncie 150 hex i byl straszny, muli jka duro, a luzy mial jeszcze wieksze mimo sztywnej osi a to byl pol roczny amor :-/
Gardor ja smigałem na dragu z BOXXEREM 178mm (sherman 150mm dla porównania jest o 1,4cm nizszy) 1 sezon i geometria byl jak najbardiej przyjazna w porównaniu do krosa,, (w krosie co bys nie załozył widelec masz prawie pionowo- wedy to tylko koło24" cie ratuje albo damper 190mm)
Ramka jest długa dlatego bez problemu mozna montowac 2 póły http://www.pinkbike.com/photo/1604769/
no to tak kupuje najpierw ramke DC Amstaff za 650 z hakiem szary mat bo jest moim zdaniem zajebista, nie wiem co wy o tej ramie sadzicie i czy warto za ta cene? a puzniej amor do tez tak 500 - 600 zl glownie do streetu i dirtu.
WIEM ZE W DIRCIE NA DWUPOLKACH SIE NIE JEZDZI, ALE OD PRZYSZLEGO SEZONU MAM RAMIAR POJEZDZIC BO TERAZ JEZDZILEM GLOWNIE STREET I DUAL DLATEGO MIALEM DWUPOLKE ALE NA WIOSNE BEDE ZMIANIAC AMOR I RAME, tylko jeszcze dokladnie nie wiem na jakie, bo obecnie mam cocaine 14 + duro 130mm dwopolka. dzieki za wskazowki
czy myslicie, ze leaderfox cocaine wytrzyma, jesli wloze Manitou Stance Kingpin 170mm?
boje sie, ze bede mial problemy z glowka ramy. obecnie mam zatartego bombera mxc i mam okazje kupic kingpin`a w super cenie- 600. ale nie jestem przekonany, czy to nie za duzo dla cocaine...