Montaż sterów
-
- Kontakt:
Montaż sterów
Witam!
Posiadam stery VP-A47F, miski są już włożone i teraz mam problem, w jakiej kolejności od dołu i góry ponakładać elementy, które dla ułatwienia Wam wsparcia mnie, ponumerowałem:)
Za odpowiedzi dziękuję.
Posiadam stery VP-A47F, miski są już włożone i teraz mam problem, w jakiej kolejności od dołu i góry ponakładać elementy, które dla ułatwienia Wam wsparcia mnie, ponumerowałem:)
Za odpowiedzi dziękuję.
- Załączniki
-
- stery1.jpg (45.36 KiB) Przejrzano 1002 razy
1. wbija sie na amora
6 i 7. wkladasz do misek
4. zakladasz na 1.
3. wkladasz do 5. wkladasz widel, od gory wkladasz dorga bierznie, ktorej nie widze na focie(nie mialem z tymi sterami stycznosci)
na bierznie nakladasz 2. tylko przekrec zeby najcienszy koniec byl w dol(jak stoi jak na fotce to odwroc do gory nogami)
zakladasz 5. i kapsel( i tzeba nabic gwiazdke w widelec jezeli jest nowy) i skrecasz(ewentualnie dajesz jakies podkladki jezeli potrzebujesz)
lozyska wkladasz jak na fotce czyli: 6. gorna miska 7. dolna miska
jak bedziesz potrzebowal pomocy to PW albo gg
6 i 7. wkladasz do misek
4. zakladasz na 1.
3. wkladasz do 5. wkladasz widel, od gory wkladasz dorga bierznie, ktorej nie widze na focie(nie mialem z tymi sterami stycznosci)
na bierznie nakladasz 2. tylko przekrec zeby najcienszy koniec byl w dol(jak stoi jak na fotce to odwroc do gory nogami)
zakladasz 5. i kapsel( i tzeba nabic gwiazdke w widelec jezeli jest nowy) i skrecasz(ewentualnie dajesz jakies podkladki jezeli potrzebujesz)
lozyska wkladasz jak na fotce czyli: 6. gorna miska 7. dolna miska
jak bedziesz potrzebowal pomocy to PW albo gg

ashes to ashes...
moim zdaniem:
1-zakladasz na amora, na to 3 (uwaga na wyzlobienia) potem 6/7- jesli sa takie same, jesli nie to na dol ida te z wiekszymi kulkami, potem zakladasz rame a nastepnie 6/7 ew. te z mniejszymi kulkami, na to 4, w to 2 (stozkiem w dol), na to 5 i potem mostek.
tyle
i pamietaj ze kto smaruje ten jedzie !
1-zakladasz na amora, na to 3 (uwaga na wyzlobienia) potem 6/7- jesli sa takie same, jesli nie to na dol ida te z wiekszymi kulkami, potem zakladasz rame a nastepnie 6/7 ew. te z mniejszymi kulkami, na to 4, w to 2 (stozkiem w dol), na to 5 i potem mostek.
tyle

-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
http://www.vpcomponents.com/headset.asp?pcat2=15# tutaj IMHO jest w kolejności zakładania. mam te stery i też miałem duże problemy z ich złożeniem ale w końcu metodą prób i błędów się udało, pamiętaj żeby wszystko robić delikatnie i żeby była odpowiednia ilość smaru
Sprzedam sprężyę 850 lbs dł 115 mm,mostek Hussefelt 40mm