no wlasnie... wiec potrzbni sa ludzie z ktorymi bym sobie pojezdzil i sie nie nudzil. bardziej interesuje mnie urban i street ale nie stricto bo rower sie do tego nie nadaje. moze byc fr i troche hopek ale raczej nie zadne tory do dualu. bylbym w wawie w przyszlym tygodniu ktos chetny jest? najlepiej jakby byla choc jedna osoba z ursynowa albo okolic
Stary to mów tylko kiedy to pojeździsz z naszym lanse squadem man. Pewnie znowu przesiedzimy na jutrzenie a w razie czego obok sk8 parku są mini dropy także wpadaj man :]
ja sie chetnie spotkam...jakies zjazdziki dropiki podejda??po obejrzeniu filmow mam podstawy przypuszczac ze tak...:)a ze na jutrzenke stamtad blisko to bedzie megaekipowe mykanie.pisz na forum jak juz cos.pzdr
no luuz choc dropy mi ostatnio totalnie przeszly. mozna sie na jakies wybrac zawsze cos :)
dam jeszcze znac kiedy dokladnie bede ale przypuszczam ze cos kolo wtorku albo srody w przyszlym tygodniu
ja jestem chetny tylko musze obrecz miec nowa bo ta mnie juz na max'a wkurzyla :/ nie moge nic fajnego zrobic jest zbyt pogieta ... dam jutro do seriwsu zeby mi to mlotkiem naprostowal ... czy cos ...
zajebiscie, polansujemy sie razem. zarwiemy laski na fula inura bo sie zgina w 2 miejscach. co nie? :D a tak na serio to zjedzie sie miejscowek ile wlezie ;)
Łasiczka w kształcie pieczątki. Pieczątka w kształcie łasiczki.