Dirt Jumper III

farrad
Kontakt:

Dirt Jumper III

Post autor: farrad »

Cze , mam do was 2 pytanka.Chce kupic dirt jumpera III czy to dobry amor do dualu??. A po drugie nie orjentujecie sie moze czy na wrzesien-pazdziernik ceny tego i innych amortyzatorow zdrozeja??. Czekam na odpowiedzi i z gory dzieki ;)
DubinRB
Kontakt:

Post autor: DubinRB »

Polecam amorka w 100%. Sam mam Dj1 ale jeździłem chyba na 20 rowerach z Dj3 i jest dobrze. Na ceny sklepowe i tak się nie patrz tylko od kumpli nowe za 1000zł załątwiaj. Ja bym na twoim miejscu miał inny dylemat:
Czy Dirt Jumper 3 2003 - zajefajna praca i waga
czy moze Dirt Jumper 3 2004 - wytrzymałość

Ja bym wybrał to drugie. I UWAŻAJ NA WERSJE OEM!!!

Pozdroofko
eeeeee.....rower...
DirtMat
Kontakt:

Post autor: DirtMat »

bierz dj3 2003 wyjebany jest!!!!sam mam takiego wiec wiem:D
polecam goraco:D
Narazie nic oryginalnego nie wymyslilem:P
Deathwitch
Kontakt:

Post autor: Deathwitch »

***********Ja bym wybrał to drugie. I UWAŻAJ NA WERSJE OEM!!!

Tjaaaa...
drzewiec
Kontakt:

Post autor: drzewiec »

siema , ogólnie amor jest zajebisty , polecam bardziej wersje 110mm, więcej na gg 3778099 , mam dirt jumpery i inne marcoki prosto z włoch , koledzy z forum zaswiadcza , ceny sie zmieniły , więc myśle że za oryginalny widelec nie przepłacicie , hologram mam jako jedyny sprzedający , bo z tego co wiem z włoch nikt nie sprowadza , wszyscy z niemiec tajwany ciagną lub z usa , ale z usa to drogo wychodzi itd.., jak chcesz amora i więcej informacji to wal , naprawde go polecam, i ie kup przypadkiem na allegro sprzetu od kolesi którzy z niemiec ciągają , wiem którzy to ale nie powiem na forum bo to antreklama , fakt jest taki ze za dja płaca 800, a o gwarce zapomnij , bo to niestety amor z tajwanu, jak już nie chcesz na necie kupowac ani odemnie to idź do gregorio , cena jest wysoka ( bardzo wysoka) ale masz pewnosć . u mnie gwarancja itd jest zapewniona , a cena myśle zajebista.
www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=219185
enjoy
Kontakt:

Post autor: enjoy »

słuchaj drzewca...

a cie wyśmieją !!!!!
-=GrindeR=-
Kontakt:

Post autor: -=GrindeR=- »

z tego co wiem kilku innych sprzedawcow marcokow na allegro sprzedaje je z hologramem i maja foty
http://pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=532557
acid
Kontakt:

Post autor: acid »

...i maja wlochy...
(. )( .)
Miniak
Kontakt:

Post autor: Miniak »

Rany przestańcie już z tymi OEM'ami, hologramami itd. To mi przypomina kłótnie bachorów z okresu kiedy podstawówki chodziłem, o to ile szfów na daszku ma oryginalna czapka Chicago Bulls :/
Demon
Kontakt:

Dirt Jumper III

Post autor: Demon »

drzewiec<lol>

Kumpel kupil na allegro dj3 ma hologram ma pudło full wyfas gwarancja jest to co ty Pier******?
AllMountain
Kontakt:

BZDURA DRZEWIEC

Post autor: AllMountain »

[quote="drzewiec"]siema , ogólnie amor jest zajebisty , polecam bardziej wersje 110mm, więcej na gg 3778099 , mam dirt jumpery i inne marcoki prosto z włoch , koledzy z forum zaswiadcza , ceny sie zmieniły , więc myśle że za oryginalny widelec nie przepłacicie , hologram mam jako jedyny sprzedający , bo z tego co wiem z włoch nikt nie sprowadza , wszyscy z niemiec tajwany ciagną lub z usa , ale z usa to drogo wychodzi itd.., jak chcesz amora i więcej informacji to wal , naprawde go polecam, i ie kup przypadkiem na allegro sprzetu od kolesi którzy z niemiec ciągają , wiem którzy to ale nie powiem na forum bo to antreklama , fakt jest taki ze za dja płaca 800, a o gwarce zapomnij , bo to niestety amor z tajwanu, jak już nie chcesz na necie kupowac ani odemnie to idź do gregorio , cena jest wysoka ( bardzo wysoka) ale masz pewnosć . u mnie gwarancja itd jest zapewniona , a cena myśle zajebista.[/quote]
HOLOGRAMY NAKLEJA TYLKO DYSTRYBUTOR W NIEMCZECH I AUSTRII, WIĘC NIE MASZ AMORTYZATORÓW PROSTO Z WŁOCH. GDYBYŚ MIAŁ PROSTO Z WŁOCH NIE MIAŁBYŚ NAKLEJONYCH HOLOGRAMÓW. NA WIDELCACH KTÓRE JA SPRZEDAJĘ NIE MA HOLOGRAMÓW BO MAM JE Z WŁOCH.
DYSTRYBUTOR W NIEMCZECH I AUSTRII NAKLEJA HOLOGRAMY TYLKO DLATEGO ŻEBY NA SZYBKO BEZ SPRAWDZANIA NUMERU SERYJNEGO WIDELCA WIEDZIAŁ CZY TO JEST OEM CZY AM. WIDELCE OEM SĄ PRZEZNACZONE TYLKO DO MONTOWNI ROWEROWYCH (JAKICH NA ALLEGRO PEŁNO), NIE SĄ DOPUSZCZONE DO SPRZEDAŻY, CHYBA ŻE Z CAŁYM ROWEREM. WIDELCE AM SĄ DOPUSZCZONE DO SPRZEDAŻY, TAKIE JAK W GREGORIO.
NIE MASZ DRZEWIEC GWARANCJI W POLSCE, BO JAK KTOŚ WYŚLE AMORA KUPIONEGO U CIEBIE DO SERWISU MARZOCCHI, TO SERWIS SPRAWDZI JEGO NUMER SERYJNY W INTERNECIE I ZOBACZY, ŻE AMORTYZATOR NIE PRZESZEDŁ PRZEZ RĘCE GREGORIO I GWARANCJI NIE UZNA, WTEDY ODEŚLĄ NIENAPRAWIONY WIDELEC Z POWROTEM DO JEGO WŁAŚCICIELA.
NA ALLEGRO TYLKO JA JAKO JEDYNY MAM WIDELCE Z POLSKĄ INSTRUKCJĄ OBSŁUGI I 24MIESIĘCZNĄ GWARANCJĄ HONOROWANĄ W POLSKIM SERWISIE MARZOCCHI.
RESZTA ALLEGROWICZÓW NIE MA GWARANCJI HONOROWANEJ W POLSCE WIĘC MUSZĄ Z REKLAMACJĄ JECHAĆ DO NIEMIEC, CO TEŻ DŁUŻEJ TRWA, A NIE CHCE SIĘ IM JEŹDZIĆ WIEC GWARANCJA U NICH TYLKO 12MIESIĘCZNA.
TERAZ COŚ O WIDELCACH Z FABRYKI Z WŁOCH I TAJWANU. WIDELCE Z WŁOCH TO JEST TO CO NAJLEPSZE ROBI MARZOCCHI. WIDELCE Z TAJWANU TO SERIA MZ I EXR CZYLI SPRĘŻYNA-ELASTOMER.
TO CHYBA WSZYSTKO. JAK COŚ TO PYTANIA NA MAILA bombery@o2.pl
NA ALLEGRO JESTEM JAKO AllMountain
POZDRO ALL
Prezes
Kontakt:

Post autor: Prezes »

co do dj to 2003 pekają a 2004 sa lepsze, co do tego że mułowato chodzi to nie jest tak do końca, bo ten amor ma wybierac duze walnięcia a nie drobne dziurki w asfalcie w końcu to jest amor do dirtu - jego zadaniem jest zneutralizowanie dużego jebniecia przy skokach a nie wybierać kamyczki na trasie maratonu albo jakiegos enduro.

kumpel ma dj 2004 i wazy 95 kg i pod nim to działa jak podemną mój drop off, tylko małych nierówności tak niewybiera

a ty drzewiec daj se spokój z tymi amorami z włoch bo nie sądze żeby marzocchi pozwoliło zeby w jakiejkolwiek fabryce jakość była niższa niz ich standardy bo to by źle świadczyło o marce

a co do gwarancji to żeczywiście albo samemau kupić w Niemczech albo np w szczecinie od synkrosa gdzie masz pewna gwarancje
gg 2566246

my ride - http://www.tinyurl.pl?YVxi0Awr
Karpiel
Lokalizacja: Allenstein - Tak Sie Nazywal Olsztyn Za Czasow Prusow...
Kontakt:

Post autor: Karpiel »

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=29255788

zastanow sie...

to tylko ok 900 pln
Co Tak Tanio?
Tak Może Być Tylko U KRABOLa
www.netbike.pl
AllMountain
Kontakt:

Post autor: AllMountain »

SYNKROS ZE SZCZECINA JEŚLI MA GWARANCJĘ TO MUSI JEŹDZIĆ Z REKLAMACJĄ DO NIEMEC DO MONTOWNI ROWERÓW **** BO TAM JE KUPUJE. WIĘC WSZYSTKIE JEGO AMORTYZATORY SĄ OEM.
dedee
Kontakt:

Post autor: dedee »

co myslicie o ofercia karpiela oplaca sie?? moze znac kogos kto zlatwia bombery tak do 1000zl
dualboy
Kontakt:

Post autor: dualboy »

karpiel ma sensowną oferte
A tam
dedee
Kontakt:

Post autor: dedee »

zlatwia ktos dirt jumper 2004 130mm do 1000zl
O_o
Kontakt:

Post autor: O_o »

ja ci moge sprzedac 2004 150 skoku ;]
krabol
Kontakt:

Post autor: krabol »

moze przestaniecie sie klocic skad macie bomby??

wiemy ze one są z zagranicy, a te sciemy ze ja to a on tamtą to jest nie wiadomo po co?? zazwyczaj o kupnie decyduje cena a nie skad jest towar, tak wiec kupią tam gdzie taniej, wiem z własnego doświadczenia, jako że sam też sprzedaję dosyć dużo cześci.

a co do dj to strasznie pekają teraz, może byś doplacił i wziął shermana??

aha i niby ktos tu mówił ze ma marcoki z polską gwarą (czyli z gregorio) a z tego co wiem to cena na allegro dj3 jest o jakies 200 zł niższa niż w hurcie <lol>
nowy sklep internetowy
www.netbike.pl
dopiero sie budujemy :)
ODPOWIEDZ