naprawa nart
naprawa nart
witam ! mam powazny problem z jedna z moich nart, mianowicie zostala w niej wyrwana krawedz ( na jakims kamieniu, korzeniu) na dlugosci okolo 10 cm. wyglada to tak ze krawedz jest wyrwana ze slizgu, slizg jest troszke poszarpany, a krawedz, ze tak powiem wybrzuszona. bylem w serwisie, ale koles powiedzial ze sie nie podejmie naprawy.. czy wiecie czy taka naprawa jest wogole mozliwa, a jak znacie to mozecie mi podac jakies kompetentne serwisy na ternie woj. malopolskiego. dzieki, pozdrawiam
z tego co wiem to jedyny serwis w polsce który jest w stanie to naprawić to :
"Sport-Service" Jan Mysłajek
43-370 Szczyrk, Dębowa 1
tel. 033 8178789, fax 033 8178789
ale u nich pewnie polegało by to na wymianie całych krawędzi razem ze ślizgami na nowe i zapłacisz za to około 250 zł więc jeśli to nie są jakieś bardzo drogie narty to nie wiem czy bardziej sie nie opłaca nowych kupić. moge polecić ten serwis bo sam kiedyś u gościa coś takiego robiłem i gość robi to naprawde profesionalnie, z resztą kiedyś był serwisantem kadry polski.
"Sport-Service" Jan Mysłajek
43-370 Szczyrk, Dębowa 1
tel. 033 8178789, fax 033 8178789
ale u nich pewnie polegało by to na wymianie całych krawędzi razem ze ślizgami na nowe i zapłacisz za to około 250 zł więc jeśli to nie są jakieś bardzo drogie narty to nie wiem czy bardziej sie nie opłaca nowych kupić. moge polecić ten serwis bo sam kiedyś u gościa coś takiego robiłem i gość robi to naprawde profesionalnie, z resztą kiedyś był serwisantem kadry polski.
www.tomac3.ownlog.com